Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Sarmale cu carne de curcan si ciuperci

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Sarmale cu carne de curcan si ciuperci
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Sarmale cu carne de curcan si ciuperci

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

25 minute

Preparare

1 ora 5 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Sarmalele sunt unul dintre cele mai populare feluri de mancare de la noi, fiecare regiune a tarii avand specialitatile proprii. Originare din India, au fost imbogatite in Turcia si de aici au cucerit toata zona Balcanilor, pana in Germania, Suedia si Finlanda. Exista zeci de retete de sarmale, tocmai pentru ca prepararea este simpla si permite adaptari pentru toate stilurile de gatit si toate gusturile. Ca sa ma bucur si eu de traditionalele sarmale fara sa ma gandesc la kilograme in plus, colesterol sau alte lucruri care imi displac, le-am facut din carne de curcan cu ciuperci in loc de orez, varianta light.

Sarmale cu carne de curcan si ciuperci

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )

Pregatire

25 minute

Preparare

1 ora 5 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Sidy
Chef
gatesc.co

Prezentare

Sarmalele sunt unul dintre cele mai populare feluri de mancare de la noi, fiecare regiune a tarii avand specialitatile proprii. Originare din India, au fost imbogatite in Turcia si de aici au cucerit toata zona Balcanilor, pana in Germania, Suedia si Finlanda. Exista zeci de retete de sarmale, tocmai pentru ca prepararea este simpla si permite adaptari pentru toate stilurile de gatit si toate gusturile. Ca sa ma bucur si eu de traditionalele sarmale fara sa ma gandesc la kilograme in plus, colesterol sau alte lucruri care imi displac, le-am facut din carne de curcan cu ciuperci in loc de orez, varianta light.

Ingrediente

Portii:
  • 800 gr carne tocata de curcan
  • 250 gr ciuperci din conserva
  • 1 buc varza
  • 1 buc ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 200 gr bulion
  • 150 gr pastrama afumata
  • 1 legatura marar
  • 3 crengute de cimbru
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1carne tocata de curcan
    800 gr
  • 2ciuperci din conserva
    250 gr
  • 3varza
    1 buc
  • 4ceapa
    1 buc
  • 5ulei
    2 linguri
  • 6pasta de gogosari
    2 linguri
  • 7bulion
    200 gr
  • 8pastrama afumata
    150 gr
  • 9marar
    1 legatura
  • 10cimbru
    3 crengute de
  • 11sare
    dupa gust
  • 12piper macinat
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
PanaCris
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 21, 03:01
Tare bune! ;)
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Dantes
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 21, 11:49
Gustoase!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 21, 09:16
Daaaa,preferatele mele!
Eu nu sunt la dieta,pun smantana!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.