Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piept de pui in sos de smantana si parmezan la multicooker

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

ZiceMami

435 retete postate

gatesc.co
Chef
Piept de pui in sos de smantana si parmezan la multicooker
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piept de pui in sos de smantana si parmezan la multicooker

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

ZiceMami

435 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

5 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Reteta aceasta de piept de pui in sos delicat de smantana si parmezan se poate adapta atat pentru a fi gatita pe plita, cat si la multicooker. Eu am folosit multicookerul. Puiul iese foarte fraged, iar sosul este legat, smantana nu se taie, desi am folosit o varianta extra light, de 4% grasime, iar masa este gata in cel mult 30 de minute.

Piept de pui in sos de smantana si parmezan la multicooker

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

5 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Romaneasca
ZiceMami
Chef
gatesc.co

Prezentare

Reteta aceasta de piept de pui in sos delicat de smantana si parmezan se poate adapta atat pentru a fi gatita pe plita, cat si la multicooker. Eu am folosit multicookerul. Puiul iese foarte fraged, iar sosul este legat, smantana nu se taie, desi am folosit o varianta extra light, de 4% grasime, iar masa este gata in cel mult 30 de minute.

Ingrediente

Portii:
  • 700 gr piept de pui
  • 250 ml smantana pentru gatit
  • 25 gr parmezan
  • 2 linguri amidon alimentar
  • 1 buc ceapa
  • 1 lingura mix de condimente Herbs de Provence
  • 1 lingurita mix de condimente Red onion
  • 100 ml apa
  • 0.5 legatura patrunjel
  • dupa gust sare
  • 1 lingura usturoi pudra
  • dupa gust piper
  • 1piept de pui
    700 gr
  • 2smantana pentru gatit
    250 ml
  • 3parmezan
    25 gr
  • 4amidon alimentar
    2 linguri
  • 5ceapa
    1 buc
  • 6mix de condimente Herbs de Provence
    1 lingura
  • 7mix de condimente Red onion
    1 lingurita
  • 8apa
    100 ml
  • 9patrunjel
    0.5 legatura
  • 10sare
    dupa gust
  • 11usturoi pudra
    1 lingura
  • 12piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 21, 11:46
Delicios!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
RalucaM
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 21, 03:51
Top!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Food by Ramo
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 21, 09:49
Arata bine!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.