Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tagliatelle Konjac cu branza degresata si marar

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Tagliatelle Konjac cu branza degresata si marar
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tagliatelle Konjac cu branza degresata si marar

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

5 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Daca sunteti fan al pastelor, dar sunteti la dieta, pastele din faina de Konjac sunt exact ce va doriti. Cu un gust placut si 95% mai putine calorii decat pastele traditionale din faina de grau, aceste paste va redau nu doar placerea unui preparat preferat, ci si un echilibru digestiv de invidiat. Pastele Konjac sunt facute din radacina plantei Konjac, macinata si fscuta sub diverse forme: spaghete, taitei, fettucine si orez. Pastele Konjac va ajuta sa limitati metabolizarea zaharurilor dupa masa si, prin absorbtia apei, va creeaza o senzatia indelungata de satietate.

Tagliatelle Konjac cu branza degresata si marar

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

5 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Daca sunteti fan al pastelor, dar sunteti la dieta, pastele din faina de Konjac sunt exact ce va doriti. Cu un gust placut si 95% mai putine calorii decat pastele traditionale din faina de grau, aceste paste va redau nu doar placerea unui preparat preferat, ci si un echilibru digestiv de invidiat. Pastele Konjac sunt facute din radacina plantei Konjac, macinata si fscuta sub diverse forme: spaghete, taitei, fettucine si orez. Pastele Konjac va ajuta sa limitati metabolizarea zaharurilor dupa masa si, prin absorbtia apei, va creeaza o senzatia indelungata de satietate.

Ingrediente

Portii:
  • 270 gr paste
  • 150 gr branza de vaca
  • 100 gr iaurt
  • 1 lingura ulei de masline
  • varf de cutit marar
  • dupa gust sare
  • 1paste
    270 gr
  • 2branza de vaca
    150 gr
  • 3iaurt
    100 gr
  • 4ulei de masline
    1 lingura
  • 5marar
    varf de cutit
  • 6sare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
PanaCris
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 21, 04:31
Super! ;)
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.