Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciulama clasica frantuzeasca, cu sos veloute si ciuperci, fara smantana

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Meraki

120 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Ciulama clasica frantuzeasca, cu sos veloute si ciuperci, fara smantana
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciulama clasica frantuzeasca, cu sos veloute si ciuperci, fara smantana

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Meraki

120 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

45 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

O ciulama de-o finete extraordinara, cu un gust subtil de unt si supa de pui, fara cocoloase sau prajeli (ceapa, usturoi). Un sos catifelat, ce imbraca cu grija ciupercile. O reteta perfecta pentru un pranz rapid, gata in mai putin de 10 minute, daca aveti supa deja facuta.

Ciulama clasica frantuzeasca, cu sos veloute si ciuperci, fara smantana

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

45 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Meraki
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

O ciulama de-o finete extraordinara, cu un gust subtil de unt si supa de pui, fara cocoloase sau prajeli (ceapa, usturoi). Un sos catifelat, ce imbraca cu grija ciupercile. O reteta perfecta pentru un pranz rapid, gata in mai putin de 10 minute, daca aveti supa deja facuta.

Ingrediente

Portii:
Supa de pui
  • 100 gr carne de pui
  • 1 buc morcovi
  • 50 gr telina
  • 50 gr radacina de pastarnac
  • 1 buc ceapa
  • 2 l apa
  • dupa gust sare
  • 1carne de pui
    100 gr
  • 2morcovi
    1 buc
  • 3telina
    50 gr
  • 4radacina de pastarnac
    50 gr
  • 5ceapa
    1 buc
  • 6apa
    2 l
  • 7sare
    dupa gust
Sos veloute cu ciuperci
  • 35 gr unt
  • 30 gr faina
  • 100 gr ciuperci din conserva
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1unt
    35 gr
  • 2faina
    30 gr
  • 3ciuperci din conserva
    100 gr
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.