Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui Marsala

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

food therapy

2183 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pui Marsala
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui Marsala

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

food therapy

2183 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

35 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Vinul de Marsala, un vin fortificat, originar din Sicilia, ofera acestui preparat o savoarea aparte. Medalioanele din piept de pui, acoperite cu faina, sunt rumenite intr-un amestect de unt si ulei, infuzat cu cimbru. Crusta formata la suprafata carnii amplifica savoarea preparatului final. Salota, ciupercile si usturoiul, gatite in unt, vin de Marsala si supa de carne, formeaza sosul delicious, care va imbraca apoi bucatile de carne.

Pui Marsala

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

35 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Vinul de Marsala, un vin fortificat, originar din Sicilia, ofera acestui preparat o savoarea aparte. Medalioanele din piept de pui, acoperite cu faina, sunt rumenite intr-un amestect de unt si ulei, infuzat cu cimbru. Crusta formata la suprafata carnii amplifica savoarea preparatului final. Salota, ciupercile si usturoiul, gatite in unt, vin de Marsala si supa de carne, formeaza sosul delicious, care va imbraca apoi bucatile de carne.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr piept de pui dezosat
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper negru macinat
  • 90 gr unt
  • 0.5 lingura ulei
  • 50 gr faina
  • 1 crenguta de cimbru
  • 1 buc salota
  • 200 gr ciuperci Champignon
  • 2 catei usturoi
  • 250 ml vin de Marsala
  • 450 ml supa de carne
  • 10 gr patrunjel
  • 1piept de pui dezosat
    500 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper negru macinat
    dupa gust
  • 4unt
    90 gr
  • 5ulei
    0.5 lingura
  • 6faina
    50 gr
  • 7cimbru
    1 crenguta de
  • 8salota
    1 buc
  • 9ciuperci Champignon
    200 gr
  • 10usturoi
    2 catei
  • 11vin de Marsala
    250 ml
  • 12supa de carne
    450 ml
  • 13patrunjel
    10 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 22, 09:17
Un deliciu!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Aromeinbucate
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 21, 10:47
Arata teribil de bine!
Mi s-a facut o pofta.. Arata extrem de bine, iar aromele sunt divine!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.