Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Porc Vindaloo

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

1859 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Porc Vindaloo
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Porc Vindaloo

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

1859 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Timp pregatire

15 minute

Timp preparare

4 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

O friptura de porc gatita timp de 3.30 ore la cuptor la foc mic . Preparatul este fraged, plin de aroma, gustul este complex, usor picant.

Porc Vindaloo

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
august 2022
Lu Ma Mi Jo Vi Du

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

15 minute

Preparare

4 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

O friptura de porc gatita timp de 3.30 ore la cuptor la foc mic . Preparatul este fraged, plin de aroma, gustul este complex, usor picant.
august 2022
Lu Ma Mi Jo Vi Du

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 1.5 kg spata de porc
  • 2 buc ceapa
  • 5 buc usturoi
  • 10 gr coriandru
  • 3 gr scortisoara
  • 1 lingurita chimion
  • 5 gr seminte de mustar
  • 3 gr piper negru
  • 7 buc pastaie de cardamon
  • 0.5 lingurita fulgi de ardei rosii
  • 2 gr cuisoare macinate
  • 25 gr ghimbir
  • 1 lingura zahar brut
  • 100 gr pasta de rosii
  • 40 ml otet de mere
  • 150 ml lapte de cocos
  • 2 linguri sare
  • 20 ml ulei de floarea soarelui
  • 200 ml apa
  • 1spata de porc
    1.5 kg
  • 2ceapa
    2 buc
  • 3usturoi
    5 buc
  • 4coriandru
    10 gr
  • 5scortisoara
    3 gr
  • 6chimion
    1 lingurita
  • 7seminte de mustar
    5 gr
  • 8piper negru
    3 gr
  • 9pastaie de cardamon
    7 buc
  • 10fulgi de ardei rosii
    0.5 lingurita
  • 11cuisoare macinate
    2 gr
  • 12ghimbir
    25 gr
  • 13zahar brut
    1 lingura
  • 14pasta de rosii
    100 gr
  • 15otet de mere
    40 ml
  • 16lapte de cocos
    150 ml
  • 17sare
    2 linguri
  • 18ulei de floarea soarelui
    20 ml
  • 19apa
    200 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Nota

Gateste reteta, posteaza poza cu preparatul final si primesti 300 puncte Kitchenshop

produse recomandate

Imagini de la bucatari

https://gatescsa.blob.core.windows.net/coredocuments/eaeb74e2-9ef2-4c2a-8811-ddd45976c562.JPG
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Sidy
Chef gatesc.co

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!
( )( )( )( )( )
Toate
Utile
Gatite
Sidy (*)(*)(*)(*)(*)
Sidy
(*)(*)(*)(*)(*)
 | gatesc.co Chef  |  acum 3 ani

Vindaloo  |  Reteta gatita

Carnea preparata in stil Vindaloo (preparat derivat din “carne vinha d’alhos” - vin de carne şi usturoi -, reteta adusa in India de portughezii din Goa) a fost gatita initial cu carne de miel, rosii, usturoi si vin. Indienii au preluat preparatul si l-au transformat intr-un curry, prin adaos de condimente specifice.
1
1 comentarii

Intrebarile si raspunsurile bucatariilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspuns de la bucatari.