Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Budinca de orez cu piept de pui

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Budinca de orez cu piept de pui
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Budinca de orez cu piept de pui

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

25 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Special la aceasta Budinca de orez cu piept de pui, este textura usor aerata pe care o are, datorita albusului de ou pe care i l-am adaugat. Este de fapt o combinatie intre budinca si sufleu, dar am preferat sa-i spun budinca, pentru ca am adaugat si piept de pui in sos de zacusca si rosii.

Budinca de orez cu piept de pui

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

25 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Romaneasca
Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Special la aceasta Budinca de orez cu piept de pui, este textura usor aerata pe care o are, datorita albusului de ou pe care i l-am adaugat. Este de fapt o combinatie intre budinca si sufleu, dar am preferat sa-i spun budinca, pentru ca am adaugat si piept de pui in sos de zacusca si rosii.

Ingrediente

Portii:
peentru pieptul de pui in sos
  • 500 gr carne de pui
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de sare
  • 0.5 lingurita busuioc
  • 1 praf de piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 300 gr zacusca
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 2 linguri suc de rosii
  • 1carne de pui
    500 gr
  • 2ulei
    100 ml
  • 3sare
    1 praf de
  • 4busuioc
    0.5 lingurita
  • 5piper
    1 praf de
  • 6boia dulce
    1 lingurita
  • 7zacusca
    300 gr
  • 8frunze de patrunjel
    1 legatura
  • 9suc de rosii
    2 linguri
pentru orez
  • 300 gr orez
  • 1 l apa
  • 1 praf de sare
  • dupa gust cimbru uscat
  • 1 praf de piper
  • 2 buc albus de ou
  • 2 buc foi de dafin
  • 1orez
    300 gr
  • 2apa
    1 l
  • 3sare
    1 praf de
  • 4cimbru uscat
    dupa gust
  • 5piper
    1 praf de
  • 6albus de ou
    2 buc
  • 7foi de dafin
    2 buc
pentru uns tava
  • 25 gr unt
  • 1unt
    25 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.