Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Tare buni calzi, serviti cu ketchup, sau cu salata, dar si reci, luati la pachet, acesti Coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor! Pentru prepararea coltunasilor din aceasta reteta am facut curatenie in frigider si am folosit toate preparatele din carne, ramase de la sarbatori. Mai precis, aveam niste friptura de porc si niste chiftele, asa ca le-am reciclat, nimic n-am aruncat.

Coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tare buni calzi, serviti cu ketchup, sau cu salata, dar si reci, luati la pachet, acesti Coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor! Pentru prepararea coltunasilor din aceasta reteta am facut curatenie in frigider si am folosit toate preparatele din carne, ramase de la sarbatori. Mai precis, aveam niste friptura de porc si niste chiftele, asa ca le-am reciclat, nimic n-am aruncat.

Ingrediente

Portii:
aluat
  • 2 buc galbenus de ou
  • 200 gr unt
  • 200 ml lapte
  • 500 gr faina
  • dupa gust sare
  • 1 lingura otet
  • 1galbenus de ou
    2 buc
  • 2unt
    200 gr
  • 3lapte
    200 ml
  • 4faina
    500 gr
  • 5sare
    dupa gust
  • 6otet
    1 lingura
pentru uns
  • 1 buc galbenus de ou
  • 1 lingurita lapte
  • dupa gust seminte de chimen
  • dupa gust susan
  • 1galbenus de ou
    1 buc
  • 2lapte
    1 lingurita
  • 3seminte de chimen
    dupa gust
  • 4susan
    dupa gust
umplutura
  • 1 kg carne tocata
  • 2 buc ceapa
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 2 linguri dulceata de ardei iute
  • dupa gust cimbru
  • dupa gust sare
  • 3 buc albus de ou
  • 150 gr branza mozzarella
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura ulei
  • 1carne tocata
    1 kg
  • 2ceapa
    2 buc
  • 3morcovi
    1 buc
  • 4radacina de patrunjel
    1 buc
  • 5dulceata de ardei iute
    2 linguri
  • 6cimbru
    dupa gust
  • 7sare
    dupa gust
  • 8albus de ou
    3 buc
  • 9branza mozzarella
    150 gr
  • 10patrunjel
    1 legatura
  • 11ulei
    1 lingura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.