Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Berbecut cu piure de vinete cu sos bechamel si usturoi copt

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Good Food

437 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Berbecut cu piure de vinete cu sos bechamel si usturoi copt
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Berbecut cu piure de vinete cu sos bechamel si usturoi copt

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Good Food

437 retete postate

gatesc.co
Master Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Piure fin de vinete coapte cu sos bechamel, aromatizat cu usturoi copt si servit cu o tocana de berbecut, cu sos de rosii.

Berbecut cu piure de vinete cu sos bechamel si usturoi copt

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Good Food
Master Chef
gatesc.co

Prezentare

Piure fin de vinete coapte cu sos bechamel, aromatizat cu usturoi copt si servit cu o tocana de berbecut, cu sos de rosii.

Ingrediente

Portii:
Piure de vinete
  • 1 kg vinete coapte
  • 100 gr faina
  • 1 l lapte
  • varf de cutit nucsoara macinata
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 50 gr parmezan
  • 2 buc usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr unt
  • 1vinete coapte
    1 kg
  • 2faina
    100 gr
  • 3lapte
    1 l
  • 4nucsoara macinata
    varf de cutit
  • 5sare
    dupa gust
  • 6piper
    dupa gust
  • 7parmezan
    50 gr
  • 8usturoi
    2 buc
  • 9ulei
    2 linguri
  • 10unt
    100 gr
tocana de berbecut
  • 1 kg carne de berbec
  • 2 buc ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 1 buc ardei chilli uscat
  • 1 lingurita chimion macinat
  • 1 lingurita oregano
  • 700 ml sos de rosii
  • 4 linguri ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust patrunjel
  • 1carne de berbec
    1 kg
  • 2ceapa
    2 buc
  • 3usturoi
    4 catei
  • 4ardei chilli uscat
    1 buc
  • 5chimion macinat
    1 lingurita
  • 6oregano
    1 lingurita
  • 7sos de rosii
    700 ml
  • 8ulei
    4 linguri
  • 9sare
    dupa gust
  • 10piper
    dupa gust
  • 11patrunjel
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Strecuratoare inox, 20 cm - Westmark
98 leiÎn stoc
Tel inox, 32 cm - Westmark
45 leiÎn stoc
Tel inox, 32 cm - de Buyer
115 leiÎn stoc
Sort "Bere la bere"

Sort "Bere la bere"

128 lei În stoc

128 leiÎn stoc
Sort "Gatesc, deci exist"
128 leiÎn stoc
Sort "Count the memories, not calories"
128 leiÎn stoc
Sort, 70x90 cm, "COOK Drink PARTY Repeat!"
128 leiÎn stoc
Sort "My kitchen. My rules!"
128 leiÎn stoc
Untiera, plastic, 15,7 x 11 cm - Westmark
25 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.