Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Friptura de porc si cartofi la cuptor, cu sos de ceapa caramelizata

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Friptura de porc si cartofi la cuptor, cu sos de ceapa caramelizata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Friptura de porc si cartofi la cuptor, cu sos de ceapa caramelizata

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne

Pregatire

45 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Ador sosul de ceapa caramelizata, este usor, dulce-picant-acrisor! Imi place sa-l asortez la diverse fripturi si de asemeni la cartofi. Carnea de porc am pregatit-o la tigaie cu capac, la foc incet.

Friptura de porc si cartofi la cuptor, cu sos de ceapa caramelizata

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne

Pregatire

45 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne
Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Ador sosul de ceapa caramelizata, este usor, dulce-picant-acrisor! Imi place sa-l asortez la diverse fripturi si de asemeni la cartofi. Carnea de porc am pregatit-o la tigaie cu capac, la foc incet.

Ingrediente

Portii:
friptura
  • 1 kg carne de porc
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust busuioc
  • 100 ml ulei
  • 100 gr unt
  • 100 ml vin rosu
  • 1carne de porc
    1 kg
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper
    dupa gust
  • 4busuioc
    dupa gust
  • 5ulei
    100 ml
  • 6unt
    100 gr
  • 7vin rosu
    100 ml
pentru cartofi
  • 1 kg cartofi
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust busuioc
  • 30 ml ulei de masline
  • 50 gr unt
  • 1cartofi
    1 kg
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper
    dupa gust
  • 4busuioc
    dupa gust
  • 5ulei de masline
    30 ml
  • 6unt
    50 gr
pentru ceapa caramelizata
  • 50 gr unt
  • 2 buc ceapa rosie
  • 1 lingura zahar
  • dupa gust piper
  • dupa gust sare
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1unt
    50 gr
  • 2ceapa rosie
    2 buc
  • 3zahar
    1 lingura
  • 4piper
    dupa gust
  • 5sare
    dupa gust
  • 6otet balsamic
    1 lingura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.