Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Placinta de pui cu salvie si cimbru

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2177 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Placinta de pui cu salvie si cimbru
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Placinta de pui cu salvie si cimbru

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2177 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

40 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Placinta de pui cunoscuta ca si Chicken pot pie, este un preparat specific nord-american. In aceasta reteta umplutura consta din 2 feluri de carne de pui; fasii de carne gatita si carne tocata condimentatata si aromata cu usturoi, ceapa, salvie si cimbru. Cremozitatea si consistenta umpluturii este ajustata de faina, unt, lapte si supa de carne. Peste umplutura sunt asezate discuri din aluat fraged cu unt, branza Cheddar si lapte batut si coapte impreuna.

Placinta de pui cu salvie si cimbru

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

40 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Placinta de pui cunoscuta ca si Chicken pot pie, este un preparat specific nord-american. In aceasta reteta umplutura consta din 2 feluri de carne de pui; fasii de carne gatita si carne tocata condimentatata si aromata cu usturoi, ceapa, salvie si cimbru. Cremozitatea si consistenta umpluturii este ajustata de faina, unt, lapte si supa de carne. Peste umplutura sunt asezate discuri din aluat fraged cu unt, branza Cheddar si lapte batut si coapte impreuna.

Ingrediente

Portii:
umplutura
  • 650 gr pulpe de pui dezosate
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 0.5 lingura ulei
  • 360 ml apa
  • 450 gr carne tocata de pui
  • 0.5 lingurita usturoi pudra
  • dupa gust piper macinat
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita pudra de ceapa
  • 45 gr unt
  • 80 gr faina
  • 470 ml lapte
  • 5 gr cimbru
  • 5 gr salvie
  • 1pulpe de pui dezosate
    650 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper
    dupa gust
  • 4ulei
    0.5 lingura
  • 5apa
    360 ml
  • 6carne tocata de pui
    450 gr
  • 7usturoi pudra
    0.5 lingurita
  • 8piper macinat
    dupa gust
  • 9boia
    1 lingurita
  • 10pudra de ceapa
    1 lingurita
  • 11unt
    45 gr
  • 12faina
    80 gr
  • 13lapte
    470 ml
  • 14cimbru
    5 gr
  • 15salvie
    5 gr
biscuti englezesti
  • 340 gr faina 550
  • 4 gr bicarbonat de sodiu
  • 8 gr praf de copt
  • 3 gr sare
  • 0.25 lingurita piper Cayenne
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita salvie
  • 115 gr unt
  • 100 gr branza Cheddar
  • 200 gr lapte batut
  • 1faina 550
    340 gr
  • 2bicarbonat de sodiu
    4 gr
  • 3praf de copt
    8 gr
  • 4sare
    3 gr
  • 5piper Cayenne
    0.25 lingurita
  • 6cimbru
    1 lingurita
  • 7salvie
    1 lingurita
  • 8unt
    115 gr
  • 9branza Cheddar
    100 gr
  • 10lapte batut
    200 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
390 leiÎn stoc
Facalet 40 cm, lemn - Kitchen Craft
34 leiÎn stoc
Cutit pentru aluat, inox - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 2000 W - Zokura
790 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
350 leiÎn stoc
Masina de tocat carne M5 - Westmark
257 leiÎn stoc
Masina de tocat carne M 8 - Westmark
290 leiÎn stoc
Cleste mini cu silicon - Kitchen Craft
32 leiÎn stoc
Cleste inox pentru gratar 35 cm - Zokura
25 leiÎn stoc
Recipient depozitare 1500 ml, inox - Zokura
34 leiÎn stoc
Recipient depozitare 2600 ml, inox - Zokura
38 leiÎn stoc
Set 3 recipiente depozitare, inox - Zokura
75 leiÎn stoc
Recipient depozitare 750 g - Westmark
95 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.