Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piept de pui si ciuperci in sos de branzeturi

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Piept de pui si ciuperci in sos de branzeturi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piept de pui si ciuperci in sos de branzeturi

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

6 bucatari

Dificultate

Medie

Daca este week-end ne putem permite si un astfel de rasfat culinar cu piept de pui si ciuperci in sos de branzeturi, chiar daca este o mancare ceva mai calorica, nu gatim in fiecare zi asa ceva, nu? De regula sunt adepta sosurilor simple, cu rosii si ardei, dar din cand in cand mai fac si cate un sos alb ca e asa bun de te lingi pe degete. Si servit cum se cuvine, cu mamaliguta si un pahar de vin alb, nu-ti mai trebuie nimic intreaga zi, decat poate putin mai multa miscare.

Piept de pui si ciuperci in sos de branzeturi

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

6 bucatari

Dificultate

Medie

Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Daca este week-end ne putem permite si un astfel de rasfat culinar cu piept de pui si ciuperci in sos de branzeturi, chiar daca este o mancare ceva mai calorica, nu gatim in fiecare zi asa ceva, nu? De regula sunt adepta sosurilor simple, cu rosii si ardei, dar din cand in cand mai fac si cate un sos alb ca e asa bun de te lingi pe degete. Si servit cum se cuvine, cu mamaliguta si un pahar de vin alb, nu-ti mai trebuie nimic intreaga zi, decat poate putin mai multa miscare.

Ingrediente

Portii:
  • 750 gr piept de pui
  • 150 gr faina
  • 500 gr ciuperci
  • 3 catei usturoi
  • 25 gr unt
  • 25 ml ulei de masline
  • 400 gr smantana
  • 200 gr crema de branza
  • 50 gr parmezan
  • 500 ml vin alb
  • dupa gust piper
  • dupa gust cimbru
  • dupa gust busuioc
  • 1 buc foi de dafin
  • dupa gust patrunjel
  • dupa gust sare
  • 1piept de pui
    750 gr
  • 2faina
    150 gr
  • 3ciuperci
    500 gr
  • 4usturoi
    3 catei
  • 5unt
    25 gr
  • 6ulei de masline
    25 ml
  • 7smantana
    400 gr
  • 8crema de branza
    200 gr
  • 9parmezan
    50 gr
  • 10vin alb
    500 ml
  • 11piper
    dupa gust
  • 12cimbru
    dupa gust
  • 13busuioc
    dupa gust
  • 14foi de dafin
    1 buc
  • 15patrunjel
    dupa gust
  • 16sare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.