Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Muschiulet de porc cu glazura de miere si otet balsamic

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2160 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Muschiulet de porc cu glazura de miere si otet balsamic
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Muschiulet de porc cu glazura de miere si otet balsamic

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2160 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Muschiul de porc este o optiune delicioasa cand doresti sa gatesti ceva rapid, fraged si gustos. Muschiuletul de porc taiat in medalioane este prajit pentru 1 minut in ulei, apoi uns cu un amestec din mustar, miere si otet balsamic si gatit la cuptor, pana cand este compet facut. Mierea din glazura este un umectant natural, atrage si mentine umiditatea in interiorul feliilor de carne si echilibreaza gustul usor acid din mustar si otetul balsamic. Mustarul ofera o aroma picanta iar otetul balsamic aduce un gust rafinat, dens, putin dulce si usor acrisor. Mierea, mustarul, otetul balsamic se combina cu sucul lasat de carne, formand o glazura delicioasa care inveleste medalioanele.

Muschiulet de porc cu glazura de miere si otet balsamic

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Muschiul de porc este o optiune delicioasa cand doresti sa gatesti ceva rapid, fraged si gustos. Muschiuletul de porc taiat in medalioane este prajit pentru 1 minut in ulei, apoi uns cu un amestec din mustar, miere si otet balsamic si gatit la cuptor, pana cand este compet facut. Mierea din glazura este un umectant natural, atrage si mentine umiditatea in interiorul feliilor de carne si echilibreaza gustul usor acid din mustar si otetul balsamic. Mustarul ofera o aroma picanta iar otetul balsamic aduce un gust rafinat, dens, putin dulce si usor acrisor. Mierea, mustarul, otetul balsamic se combina cu sucul lasat de carne, formand o glazura delicioasa care inveleste medalioanele.

Ingrediente

Portii:
Sos De miere si otet balsamic
  • 15 gr mustar de Dijon
  • 30 gr miere de albine
  • 50 ml otet balsamic
  • 1mustar de Dijon
    15 gr
  • 2miere de albine
    30 gr
  • 3otet balsamic
    50 ml
Medalioane de carne
  • 600 gr muschi de porc
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 15 ml ulei
  • 1muschi de porc
    600 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper macinat
    dupa gust
  • 4ulei
    15 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc
Tigaie antiaderenta 24 cm "CHOC" - de Buyer
175 leiÎn stoc
Rasnita pentru sare, 16 cm, "Vittel" - Peugeot
179 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.