Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Butter Chicken

(*)( )( )( )( ) (1)
 chef profile img

food therapy

2401 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Butter Chicken
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Butter Chicken

(*)( )( )( )( ) (1)
chef profile img

food therapy

2401 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Butter chicken sau pui cu unt este o reteta clasica indiana cu bucati de carne de pui marinate in sos de iaurt, rumenite la foc mare in tigaie si apoi gatite in unt si sos de rosii, aromate cu cardamom, scortisoara si ghimbir. Preparatul este cunoscut pentru culoarea rosu-intens, aroma si textura cremoasa.

Butter Chicken

(*)( )( )( )( ) ( 1 )

Pregatire

30 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Butter chicken sau pui cu unt este o reteta clasica indiana cu bucati de carne de pui marinate in sos de iaurt, rumenite la foc mare in tigaie si apoi gatite in unt si sos de rosii, aromate cu cardamom, scortisoara si ghimbir. Preparatul este cunoscut pentru culoarea rosu-intens, aroma si textura cremoasa.

Ingrediente

Portii:
carne
  • 15 gr unt
  • 30 ml ulei
  • 15 ml suc de lamaie
  • 20 gr ghimbir
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingura boia
  • 2 lingurite condiment Garam Masala
  • 2 lingurite gochugaru
  • 1 lingurita sare
  • 125 gr iaurt grecesc
  • 500 gr pulpe de pui dezosate
  • 1unt
    15 gr
  • 2ulei
    30 ml
  • 3suc de lamaie
    15 ml
  • 4ghimbir
    20 gr
  • 5usturoi
    3 catei
  • 6boia
    1 lingura
  • 7condiment Garam Masala
    2 lingurite
  • 8gochugaru
    2 lingurite
  • 9sare
    1 lingurita
  • 10iaurt grecesc
    125 gr
  • 11pulpe de pui dezosate
    500 gr
Sos
  • 50 gr unt
  • 3 buc cardamom
  • 1 buc baton de scortisoara
  • 2 catei usturoi
  • 15 gr ghimbir
  • 250 ml sos de rosii passata
  • 1 lingurita gochugaru
  • 1 lingurita boia
  • dupa gust sare
  • 1 lingura zahar brut
  • 125 ml smantana pentru gatit
  • 1unt
    50 gr
  • 2cardamom
    3 buc
  • 3baton de scortisoara
    1 buc
  • 4usturoi
    2 catei
  • 5ghimbir
    15 gr
  • 6sos de rosii passata
    250 ml
  • 7gochugaru
    1 lingurita
  • 8boia
    1 lingurita
  • 9sare
    dupa gust
  • 10zahar brut
    1 lingura
  • 11smantana pentru gatit
    125 ml
Servire
  • 30 gr iaurt grecesc
  • 10 ml apa
  • 1 lingurita menta uscata
  • 1iaurt grecesc
    30 gr
  • 2apa
    10 ml
  • 3menta uscata
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

1.00
(*)( )( )( )( )
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (1)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
strudel
Bucatar amator
(*)( )( )( )( )
mai 23, 09:10
am urmarit instructiunile la punct si virgula si mi a iesit praf!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.