Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piept de pui in crusta de parmezan cu sos de vin si lamaie

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

1859 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Piept de pui in crusta de parmezan cu sos de vin si lamaie
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piept de pui in crusta de parmezan cu sos de vin si lamaie

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

1859 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Timp pregatire

20 minute

Timp preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cunoscut si ca "Chicken French", este un preparat clasic cu felii fragede de piept de pui in crusta de ou, parmezan si patrunjel, rumenite in unt si servite cu un sos din vin, suc de lamaie si supa de carne, imbogatit la randul lui cu unt.

Piept de pui in crusta de parmezan cu sos de vin si lamaie

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
august 2022
Lu Ma Mi Jo Vi Du

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Cunoscut si ca "Chicken French", este un preparat clasic cu felii fragede de piept de pui in crusta de ou, parmezan si patrunjel, rumenite in unt si servite cu un sos din vin, suc de lamaie si supa de carne, imbogatit la randul lui cu unt.
august 2022
Lu Ma Mi Jo Vi Du

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
Piept de pui in crusta de parmezan
  • 350 gr piept de pui
  • 2 buc oua
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 45 gr parmezan
  • 10 gr patrunjel
  • 25 gr unt
  • 0.5 lingura ulei
  • 30 gr faina
  • 1piept de pui
    350 gr
  • 2oua
    2 buc
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper macinat
    dupa gust
  • 5parmezan
    45 gr
  • 6patrunjel
    10 gr
  • 7unt
    25 gr
  • 8ulei
    0.5 lingura
  • 9faina
    30 gr
Sos de Vin si lamaie
  • 100 ml vin
  • 200 ml supa de carne
  • 0.5 buc lamai
  • 1 buc usturoi
  • 25 gr unt
  • 10 gr patrunjel
  • 1vin
    100 ml
  • 2supa de carne
    200 ml
  • 3lamai
    0.5 buc
  • 4usturoi
    1 buc
  • 5unt
    25 gr
  • 6patrunjel
    10 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Gateste reteta, posteaza poza cu preparatul final si primesti 300 puncte Kitchenshop

produse recomandate

Ciocan pentru carne, inox - Westmark
175 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, aluminiu - Westmark
130 leiÎn stoc
Tocator bambus, 42 x 31 cm - Zwilling
345 leiÎn stoc
Tigaie fonta, 26cm, Black - Staub
680 leiÎn stoc
Storcator lamai/lime - Westmark
50 leiÎn stoc
Storcator lamaie, 22 cm, aluminiu - Zokura
29 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, 32 cm - Kesper
25 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne 27,5 cm - Kitchen Craft
58 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, 32 cm - Kesper
24 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne - OXO
64 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!
( )( )( )( )( )
Toate
Utile
Gatite
Mimmi (*)(*)(*)(*)(*)
Mimmi
(*)(*)(*)(*)(*)
 | gatesc.co Mini Chef  |  acum 6 zile

Cat de bine arata!

0
0 comentarii

Intrebarile si raspunsurile bucatariilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspuns de la bucatari.