Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Vinete gratinate, cu carne de curcan

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

907 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Vinete gratinate, cu carne de curcan
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Vinete gratinate, cu carne de curcan

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

907 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Vinete coapte cu sos bolognese cu carne de curcan si topping quatro formaggi din mozarella, parmezan, emmentaler si brie. O bunatate insotita in fiecare strat de patrunjel.

Vinete gratinate, cu carne de curcan

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne , Romaneasca
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Vinete coapte cu sos bolognese cu carne de curcan si topping quatro formaggi din mozarella, parmezan, emmentaler si brie. O bunatate insotita in fiecare strat de patrunjel.

Ingrediente

Portii:
strat vinete
  • 3 buc vinete
  • 5 crengute de patrunjel
  • 1 lingurita sare
  • 50 ml ulei de masline
  • 1vinete
    3 buc
  • 2patrunjel
    5 crengute de
  • 3sare
    1 lingurita
  • 4ulei de masline
    50 ml
sos bolognese
  • 500 gr carne tocata de curcan
  • 50 ml ulei de masline
  • 3 buc ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 5 crengute de patrunjel
  • 1 lingurita oregano
  • 0.5 lingurita sare
  • 0.5 lingurita piper
  • 500 ml sos de rosii passata
  • 1carne tocata de curcan
    500 gr
  • 2ulei de masline
    50 ml
  • 3ceapa
    3 buc
  • 4usturoi
    4 catei
  • 5patrunjel
    5 crengute de
  • 6oregano
    1 lingurita
  • 7sare
    0.5 lingurita
  • 8piper
    0.5 lingurita
  • 9sos de rosii passata
    500 ml
extra
  • 100 gr parmezan
  • 100 gr branza Brie
  • 100 gr branza mozzarella
  • 100 gr branza Emmentaler
  • 10 crengute de patrunjel
  • 1parmezan
    100 gr
  • 2branza Brie
    100 gr
  • 3branza mozzarella
    100 gr
  • 4branza Emmentaler
    100 gr
  • 5patrunjel
    10 crengute de

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.