Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Langosi la tava cu smantana, bacon si ceapa rosie

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Good Food

437 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Langosi la tava cu smantana, bacon si ceapa rosie
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Langosi la tava cu smantana, bacon si ceapa rosie

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Good Food

437 retete postate

gatesc.co
Master Chef

Pregatire

40 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Langosi la tava, copt la cuptor, cu smantana aromatizata cu usturoi si topping din bacon si ceapa rosie. Se serveste cald la cina, dar este grozav si a doua zi ca gustare.

Langosi la tava cu smantana, bacon si ceapa rosie

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

40 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Good Food
Master Chef
gatesc.co

Prezentare

Langosi la tava, copt la cuptor, cu smantana aromatizata cu usturoi si topping din bacon si ceapa rosie. Se serveste cald la cina, dar este grozav si a doua zi ca gustare.

Ingrediente

Portii:
aluat
  • 250 gr faina
  • 180 gr apa
  • 5 gr sare
  • 2 gr drojdie uscata
  • 3 linguri ulei
  • 1faina
    250 gr
  • 2apa
    180 gr
  • 3sare
    5 gr
  • 4drojdie uscata
    2 gr
  • 5ulei
    3 linguri
topping
  • 200 gr smantana
  • 50 gr cascaval Cheddar
  • 2 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • 150 gr bacon afumat
  • 1 buc ceapa rosie
  • 0.5 buc ardei chilli
  • 1smantana
    200 gr
  • 2cascaval Cheddar
    50 gr
  • 3usturoi
    2 catei
  • 4sare
    dupa gust
  • 5bacon afumat
    150 gr
  • 6ceapa rosie
    1 buc
  • 7ardei chilli
    0.5 buc
extra
  • 2 linguri ulei
  • 1ulei
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Sita pentru faina, 30 cm, inox - de Buyer
175 leiÎn stoc
Presa usturoi, 13,5 cm - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Razatoare multifunctionala, inox - Microplane
265 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, bumbac - KitchenShop
20 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie - Zokura
38 leiÎn stoc
Scafa pentru faina, inox, 1400 ml - de Buyer
425 leiÎn stoc
Recipient depozitare 1500 ml, inox - Zokura
34 leiÎn stoc
Recipient depozitare 2600 ml, inox - Zokura
38 leiÎn stoc
Recipient depozitare 250 g - Westmark
65 leiÎn stoc
Recipient depozitare 500 g - Westmark
85 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
PanaCris
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 22, 11:25
Buna idee!
Multumesc!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.