Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Curry de pui cu unt si caju

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2189 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Curry de pui cu unt si caju
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Curry de pui cu unt si caju

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2189 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Pulpe de pui marinate in iaurt, garam masala, pasta de ghimbir si usturoi, prajite in putin ulei si apoi gatite intr-un sos aromat de rosii. Textura sosului este imbogatita de alunele caju, smantana si unt. Un preparat in stil indian extrem de delicios.

Curry de pui cu unt si caju

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pulpe de pui marinate in iaurt, garam masala, pasta de ghimbir si usturoi, prajite in putin ulei si apoi gatite intr-un sos aromat de rosii. Textura sosului este imbogatita de alunele caju, smantana si unt. Un preparat in stil indian extrem de delicios.

Ingrediente

Portii:
Carne
  • 600 gr pulpe de pui dezosate
  • 1 lingurita condiment Garam Masala
  • 0.5 lingurita boia
  • dupa gust fulgi de ardei iute
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1 lingura pasta de ghimbir si usturoi
  • 30 gr iaurt
  • 1 lingura ulei
  • 1pulpe de pui dezosate
    600 gr
  • 2condiment Garam Masala
    1 lingurita
  • 3boia
    0.5 lingurita
  • 4fulgi de ardei iute
    dupa gust
  • 5sare
    dupa gust
  • 6piper macinat
    dupa gust
  • 7pasta de ghimbir si usturoi
    1 lingura
  • 8iaurt
    30 gr
  • 9ulei
    1 lingura
Sos
  • 0.5 lingura ulei
  • 1 buc ceapa
  • 0.5 buc baton de scortisoara
  • 4 buc frunze de curry
  • 3 buc pastaie de cardamon
  • 0.5 lingura pasta de ghimbir si usturoi
  • 80 gr caju
  • dupa gust sare
  • 0.5 lingurita boia
  • dupa gust fulgi de ardei iute
  • 0.5 lingurita chimion macinat
  • 1 lingurita condiment Garam Masala
  • 420 gr rosii din conserva
  • 150 ml apa
  • 1 lingurita zahar
  • 80 ml smantana pentru gatit
  • 50 gr unt
  • 1ulei
    0.5 lingura
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3baton de scortisoara
    0.5 buc
  • 4frunze de curry
    4 buc
  • 5pastaie de cardamon
    3 buc
  • 6pasta de ghimbir si usturoi
    0.5 lingura
  • 7caju
    80 gr
  • 8sare
    dupa gust
  • 9boia
    0.5 lingurita
  • 10fulgi de ardei iute
    dupa gust
  • 11chimion macinat
    0.5 lingurita
  • 12condiment Garam Masala
    1 lingurita
  • 13rosii din conserva
    420 gr
  • 14apa
    150 ml
  • 15zahar
    1 lingurita
  • 16smantana pentru gatit
    80 ml
  • 17unt
    50 gr
Servire
  • dupa gust patrunjel
  • dupa gust smantana pentru gatit
  • 1patrunjel
    dupa gust
  • 2smantana pentru gatit
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Spatula lemn de fag, 30 cm - Kesper
9 leiÎn stoc
Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Shaker condimente, sticla - OXO
45 leiÎn stoc
Rasnita pentru condimente 2 in 1 - Microplane
130 leiÎn stoc
Set 7 piese pentru condimente, inox
125 leiÎn stoc
Cutit Rocking Santoku, 18cm, 5000MCD - Miyabi
2770 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 20 cm 4000FC  - Miyabi
940 leiÎn stoc
Cutit japonez Santoku 18 cm 4000FC - Miyabi
940 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 24 cm 4000FC - Miyabi
990 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.