Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pate de naut cu ou

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2177 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pate de naut cu ou
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pate de naut cu ou

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2177 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Pasta tartinabila din boabe de naut, oua fierte si usturoi. Cremozitatea este amplificata de unt si uleiul de masline iar sucul de lamaie invioreaza preparatul. Gustul se poate personaliza dupa preferinte, folosind diverse condimente si ierburi aromatice pentru topping ca de exemplu: boia, fulgi de ardei iute, sumac, za'atar, menta etc, care se potrivesc atat cu nautul, cat si cu ouale. Este o gustare rapida si delicioasa, bogata proteine, fibre si vitamine. Pateul de naut se poate servi ca si aperitiv cu lipie, cruditati sau ca si garnitura langa o felie de carne la gratar.

Pate de naut cu ou

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pasta tartinabila din boabe de naut, oua fierte si usturoi. Cremozitatea este amplificata de unt si uleiul de masline iar sucul de lamaie invioreaza preparatul. Gustul se poate personaliza dupa preferinte, folosind diverse condimente si ierburi aromatice pentru topping ca de exemplu: boia, fulgi de ardei iute, sumac, za'atar, menta etc, care se potrivesc atat cu nautul, cat si cu ouale. Este o gustare rapida si delicioasa, bogata proteine, fibre si vitamine. Pateul de naut se poate servi ca si aperitiv cu lipie, cruditati sau ca si garnitura langa o felie de carne la gratar.

Ingrediente

Portii:
Pate de naut
  • 3 buc oua
  • 460 gr naut din conserva
  • 100 gr unt
  • 40 ml ulei de masline
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 35 ml suc de lamaie
  • 4 catei usturoi
  • 1oua
    3 buc
  • 2naut din conserva
    460 gr
  • 3unt
    100 gr
  • 4ulei de masline
    40 ml
  • 5sare
    dupa gust
  • 6piper macinat
    dupa gust
  • 7suc de lamaie
    35 ml
  • 8usturoi
    4 catei
Servire
  • dupa gust ulei de masline
  • dupa gust boia
  • dupa gust condiment Sumac
  • dupa gust menta uscata
  • dupa gust condiment za'atar
  • dupa gust fulgi de ardei iute
  • dupa gust frunze de patrunjel
  • 1ulei de masline
    dupa gust
  • 2boia
    dupa gust
  • 3condiment Sumac
    dupa gust
  • 4menta uscata
    dupa gust
  • 5condiment za'atar
    dupa gust
  • 6fulgi de ardei iute
    dupa gust
  • 7frunze de patrunjel
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.