Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Polpette, chiftelute italienesti

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Emilia fotografiaza

833 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Polpette, chiftelute italienesti
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Polpette, chiftelute italienesti

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Emilia fotografiaza

833 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Am vrut sa gust renumitele chiftelute italienesti, Polpette, sa vad cat de bune sunt! Seamana foarte mult cu chiftelele noastre traditionale, cu mici diferente. Au fost considerate recent cele mai bune chiftele din lume, dar eu cred ca parjoalele noastre romanesti sunt mai bune decat cele italienesti.

Polpette, chiftelute italienesti

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Am vrut sa gust renumitele chiftelute italienesti, Polpette, sa vad cat de bune sunt! Seamana foarte mult cu chiftelele noastre traditionale, cu mici diferente. Au fost considerate recent cele mai bune chiftele din lume, dar eu cred ca parjoalele noastre romanesti sunt mai bune decat cele italienesti.

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg carne tocata de porc
  • 2 buc carnati proaspeti
  • 2 buc oua
  • dupa gust sare
  • dupa gust cimbru
  • dupa gust piper
  • dupa gust busuioc
  • 5 catei usturoi
  • 100 gr parmezan
  • 4 felii paine
  • 150 ml lapte
  • 300 ml ulei
  • 2 linguri patrunjel
  • 100 gr pesmet
  • 1carne tocata de porc
    1 kg
  • 2carnati proaspeti
    2 buc
  • 3oua
    2 buc
  • 4sare
    dupa gust
  • 5cimbru
    dupa gust
  • 6piper
    dupa gust
  • 7busuioc
    dupa gust
  • 8usturoi
    5 catei
  • 9parmezan
    100 gr
  • 10paine
    4 felii
  • 11lapte
    150 ml
  • 12ulei
    300 ml
  • 13patrunjel
    2 linguri
  • 14pesmet
    100 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Spumiera friteuza, inox, 43,5 cm - de Buyer
174 leiÎn stoc
Friteuza Deep Fryer, 2,5 L, 1800 W - Mesko
395 leiÎn stoc
Masina de tocat carne M 10 - Westmark
365 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 2000 W - Zokura
790 leiÎn stoc
Masina de tocat carne marimea 8 - Zokura
125 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
350 leiÎn stoc
Tigaie fonta, 34cm, Cherry - Staub
990 leiÎn stoc
Spumiera, 32,2cm, “Gentle” - Westmark
24 leiÎn stoc
Spumiera inox, 32,9 cm - de Buyer
56 leiÎn stoc
Spumiera inox, 36,5 cm - de Buyer
64 leiÎn stoc
Spumiera 40,2 cm inox - de Buyer
83 leiÎn stoc
Spumiera inox, 45,5 cm - de Buyer
122 leiÎn stoc
Spumiera inox, 41 cm - Ballarini
95 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.