Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Dovlecei umpluti, gratinati cu cascaval afumat, la Air Fryer

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Oanah

189 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Dovlecei umpluti, gratinati cu cascaval afumat, la Air Fryer
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Dovlecei umpluti, gratinati cu cascaval afumat, la Air Fryer

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Oanah

189 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Categorii:  Airfryer , Carne

Pregatire

20 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Un preparat extraordinar! Ador sa gatesc la Air Fryer, de cand l-am achizitionat. Cel mai mult, evident, ma bucur ca am redus cantitatea de ulei pe care o consuma familia mea. Este un aparat care nu trebuie sa lipseasca din bucatarie, pe cuvant! Inca nu am testat desert, dar urmeaza!

Dovlecei umpluti, gratinati cu cascaval afumat, la Air Fryer

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Airfryer , Carne

Pregatire

20 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Airfryer , Carne
Oanah
Master Chef
gatesc.co

Prezentare

Un preparat extraordinar! Ador sa gatesc la Air Fryer, de cand l-am achizitionat. Cel mai mult, evident, ma bucur ca am redus cantitatea de ulei pe care o consuma familia mea. Este un aparat care nu trebuie sa lipseasca din bucatarie, pe cuvant! Inca nu am testat desert, dar urmeaza!

Ingrediente

Portii:
  • 400 gr piept de pui
  • 3 buc dovlecei
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc ceapa rosie
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust oregano
  • dupa gust cimbru
  • 1 lingura ulei
  • 1 buc ardei kapia
  • 2 crengute de marar
  • 3 catei usturoi
  • 150 gr cascaval afumat
  • 100 ml suc de rosii
  • 50 ml apa
  • 1piept de pui
    400 gr
  • 2dovlecei
    3 buc
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4ceapa rosie
    1 buc
  • 5sare
    dupa gust
  • 6piper
    dupa gust
  • 7oregano
    dupa gust
  • 8cimbru
    dupa gust
  • 9ulei
    1 lingura
  • 10ardei kapia
    1 buc
  • 11marar
    2 crengute de
  • 12usturoi
    3 catei
  • 13cascaval afumat
    150 gr
  • 14suc de rosii
    100 ml
  • 15apa
    50 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Friteuza cu aer cald, 6,3L, 1350W - Zokura
475 leiÎn stoc
Friteuza cu aer cald, 5,2 L, 1800 W - Zokura
525 leiÎn stoc
Friteuza cu aer cald, 3,2 L, 1400 W - Zokura
445 leiÎn stoc
Cutit Sujihiki 24 cm 5000MCD - Miyabi
2690 leiÎn stoc
Cutit Sujihiki 24 cm 4000FC - Miyabi
990 leiÎn stoc
Cutit Sujihiki, 24 cm, 6000MCT - Miyabi
1780 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 24 cm 6000MCT - Miyabi
1950 leiÎn stoc
Presa usturoi, zinc, 16 cm - Zokura
39 leiÎn stoc
Presa usturoi, 13,5 cm - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Presa usturoi, inox - Kitchen Craft
55 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Elena G.
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 23, 12:11
arata minunat!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.