Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cozonac cu rahat, fara grasimi

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

766 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Cozonac cu rahat, fara grasimi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cozonac cu rahat, fara grasimi

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

766 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

3 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cozonac simplu cu rahat si aromatizat cu citrice, cu aluat fara grasimi. Pentru un regim hepato-biliar consumul de grasimi trebuie redus la minim. Astfel, va propun o reteta de cozonac cu continut redus de grasimi prin indepartarea untului si nucilor din ingrediente si prin utilizarea unor cantitati reduse de galbenus de ou si ulei.

Cozonac cu rahat, fara grasimi

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

3 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Cozonac simplu cu rahat si aromatizat cu citrice, cu aluat fara grasimi. Pentru un regim hepato-biliar consumul de grasimi trebuie redus la minim. Astfel, va propun o reteta de cozonac cu continut redus de grasimi prin indepartarea untului si nucilor din ingrediente si prin utilizarea unor cantitati reduse de galbenus de ou si ulei.

Ingrediente

Portii:
aluat
  • 80 gr drojdie proaspata
  • 800 gr faina
  • 400 ml lapte
  • 200 gr zahar
  • 4 ml esenta de rom
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 3 buc galbenus de ou
  • praf de sare
  • 40 ml ulei
  • 2 buc lamai
  • 1 buc portocale
  • 1drojdie proaspata
    80 gr
  • 2faina
    800 gr
  • 3lapte
    400 ml
  • 4zahar
    200 gr
  • 5esenta de rom
    4 ml
  • 6extract de vanilie
    1 lingurita
  • 7galbenus de ou
    3 buc
  • 8sare
    praf de
  • 9ulei
    40 ml
  • 10lamai
    2 buc
  • 11portocale
    1 buc
umplutura
  • 500 gr rahat
  • 50 gr amidon alimentar
  • 1rahat
    500 gr
  • 2amidon alimentar
    50 gr
extra
  • 1 buc galbenus de ou
  • 50 ml lapte
  • dupa gust zahar brun
  • dupa gust mac
  • 1galbenus de ou
    1 buc
  • 2lapte
    50 ml
  • 3zahar brun
    dupa gust
  • 4mac
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Manusa de bucatarie, bumbac - KitchenShop
20 leiÎn stoc
Pensula patiserie, 24 cm - OXO
32 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.