Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pulpa de curcan cu cartofi si zucchini en papillote

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

831 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pulpa de curcan cu cartofi si zucchini en papillote
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pulpa de curcan cu cartofi si zucchini en papillote

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

831 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Pulpa de curcan condimentata si fragezita cu bucati de cartofi si zucchini gatite pe baie de aburi in vas special "en papillote". Aceasta tehnica de gatit asigura un gust mai bun, datorita gatirii in suc propriu, fara grasimi adaugate. O reteta dietetica, gustoasa si mai ales sanatoasa.

Pulpa de curcan cu cartofi si zucchini en papillote

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pulpa de curcan condimentata si fragezita cu bucati de cartofi si zucchini gatite pe baie de aburi in vas special "en papillote". Aceasta tehnica de gatit asigura un gust mai bun, datorita gatirii in suc propriu, fara grasimi adaugate. O reteta dietetica, gustoasa si mai ales sanatoasa.

Ingrediente

Portii:
carne
  • 1.3 kg pulpa de curcan
  • 1 lingurita sare
  • 0.5 lingurita piper
  • 1 lingurita curry
  • 1 lingurita boia afumata dulce
  • 1 lingurita seminte de chimen
  • 1pulpa de curcan
    1.3 kg
  • 2sare
    1 lingurita
  • 3piper
    0.5 lingurita
  • 4curry
    1 lingurita
  • 5boia afumata dulce
    1 lingurita
  • 6seminte de chimen
    1 lingurita
garnitura
  • 5 buc cartofi
  • 1 buc zucchini
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita sare
  • 100 ml apa
  • dupa gust patrunjel
  • 1cartofi
    5 buc
  • 2zucchini
    1 buc
  • 3oregano
    1 lingurita
  • 4sare
    1 lingurita
  • 5apa
    100 ml
  • 6patrunjel
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Decojitor legume, otel - Westmark
8 leiÎn stoc
Decojitor inox, 15,7 cm, "Famos" - Westmark
20 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, aluminiu - Westmark
215 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, otel - OXO
64 leiÎn stoc
Feliator legume, "V-Hobel" - Westmark
88 leiÎn stoc
Tocator rola verdeata - Westmark
75 leiÎn stoc
Dispozitiv fragezire carne
48 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.