Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Praz cu branza la cuptor

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2178 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Praz cu branza la cuptor
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Praz cu branza la cuptor

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2178 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Un preparat bogat si savuros cu praz, parmezan, cheddar si branza Brie. Pentru o textura si o savoare aparte prazul spalat si taiat in felii este calit la foc mic in unt aromat cu cimbru si usturoi. Prin aceasta tehica de gatire, prazul se inmoaie fara sa se rumeneasca iar sucurile si aromele eliberate sunt captate de unt. Gustul prazului devine delicat si usor dulce. Peste prazul cremos se adauga smantana, se presara branza Cheddar, parmezan si bucatele de branza Brie si se continua gatirea la cuptor pana cand branzeturile s-au topit si aromele se intrepatrund. Un preparat care te incanta atat prin textura cat si prin gust.

Praz cu branza la cuptor

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Un preparat bogat si savuros cu praz, parmezan, cheddar si branza Brie. Pentru o textura si o savoare aparte prazul spalat si taiat in felii este calit la foc mic in unt aromat cu cimbru si usturoi. Prin aceasta tehica de gatire, prazul se inmoaie fara sa se rumeneasca iar sucurile si aromele eliberate sunt captate de unt. Gustul prazului devine delicat si usor dulce. Peste prazul cremos se adauga smantana, se presara branza Cheddar, parmezan si bucatele de branza Brie si se continua gatirea la cuptor pana cand branzeturile s-au topit si aromele se intrepatrund. Un preparat care te incanta atat prin textura cat si prin gust.

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg praz
  • 30 gr unt
  • 1 lingurita ulei
  • 7 gr cimbru
  • 2 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • 80 ml smantana pentru gatit
  • 50 ml apa
  • 60 gr branza Cheddar
  • 25 gr parmezan
  • 150 gr branza Brie
  • dupa gust piper macinat
  • 1praz
    1 kg
  • 2unt
    30 gr
  • 3ulei
    1 lingurita
  • 4cimbru
    7 gr
  • 5usturoi
    2 catei
  • 6sare
    dupa gust
  • 7smantana pentru gatit
    80 ml
  • 8apa
    50 ml
  • 9branza Cheddar
    60 gr
  • 10parmezan
    25 gr
  • 11branza Brie
    150 gr
  • 12piper macinat
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.