Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tantanmen ramen

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Oanah

174 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Tantanmen ramen
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tantanmen ramen

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Oanah

174 retete postate

gatesc.co
Master Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Pur si simplu am facut o obsesie pentru acest tip de supe. De cand am in frigider in mod constant pasta miso si pasta de ardei iute Goghujang, nu ratez nicio saptamana fara o deliciosenie de supa.

Tantanmen ramen

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Pur si simplu am facut o obsesie pentru acest tip de supe. De cand am in frigider in mod constant pasta miso si pasta de ardei iute Goghujang, nu ratez nicio saptamana fara o deliciosenie de supa.

Ingrediente

Portii:
Carne
  • 200 gr carne tocata de pui
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • 1 lingurita gochujang
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura ulei
  • 1carne tocata de pui
    200 gr
  • 2usturoi granulat
    1 lingurita
  • 3gochujang
    1 lingurita
  • 4sos de soia
    1 lingura
  • 5ulei
    1 lingura
Topping de ciuperci cu morcovi
  • 208 gr ciuperci
  • 1 buc morcovi
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita sos de soia
  • 1ciuperci
    208 gr
  • 2morcovi
    1 buc
  • 3ulei
    1 lingura
  • 4sos de soia
    1 lingurita
Supa
  • 30 gr ghimbir
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingurita gochujang
  • 50 ml sos de soia
  • 2 linguri sos Teriyaki
  • 1 cana lapte de soia
  • 2 cani apa
  • 80 gr bambus
  • 50 gr varza kimchi
  • 1 lingura pasta miso
  • praf de piper alb
  • 1ghimbir
    30 gr
  • 2usturoi
    2 catei
  • 3gochujang
    1 lingurita
  • 4sos de soia
    50 ml
  • 5sos Teriyaki
    2 linguri
  • 6lapte de soia
    1 cana
  • 7apa
    2 cani
  • 8bambus
    80 gr
  • 9varza kimchi
    50 gr
  • 10pasta miso
    1 lingura
  • 11piper alb
    praf de
Extra
  • 2 buc ceapa verde
  • 3 buc oua
  • 150 gr taitei
  • 1ceapa verde
    2 buc
  • 2oua
    3 buc
  • 3taitei
    150 gr
unt
  • 2 linguri unt
  • 1 lingurita gochujang
  • 1unt
    2 linguri
  • 2gochujang
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Bol portelan, 11,5 cm, "Satori" - Mikasa
36 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Irina D.
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 24, 01:59
Vai, ce bine arata!
1
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.