Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort pavlova cu frisca, mascarpone, zmeura si sos de kiwi

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Cooking Art

766 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort pavlova cu frisca, mascarpone, zmeura si sos de kiwi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort pavlova cu frisca, mascarpone, zmeura si sos de kiwi

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Cooking Art

766 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

2 ore

Preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Tort Pavlova cu bezea crocanta la exterior si moale in interior, crema de frisca si mascarpone, insertii de zmeura proaspata si sos de kiwi. Un tort pretentios, dar foarte gustos.

Tort pavlova cu frisca, mascarpone, zmeura si sos de kiwi

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

2 ore

Preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tort Pavlova cu bezea crocanta la exterior si moale in interior, crema de frisca si mascarpone, insertii de zmeura proaspata si sos de kiwi. Un tort pretentios, dar foarte gustos.

Ingrediente

Portii:
bezea
  • 7 buc albus de ou
  • praf de sare
  • 3 lingurite otet
  • 350 gr zahar
  • 5 linguri amidon alimentar
  • 2 ml esenta de vanilie
  • 1albus de ou
    7 buc
  • 2sare
    praf de
  • 3otet
    3 lingurite
  • 4zahar
    350 gr
  • 5amidon alimentar
    5 linguri
  • 6esenta de vanilie
    2 ml
crema
  • 300 gr branza Mascarpone
  • 300 gr smantana pentru frisca
  • 30 gr zahar pudra vanilat
  • 1branza Mascarpone
    300 gr
  • 2smantana pentru frisca
    300 gr
  • 3zahar pudra vanilat
    30 gr
sos
  • 2 buc kiwi
  • 50 gr zahar pudra vanilat
  • 1 lingura extract de lamaie
  • 1kiwi
    2 buc
  • 2zahar pudra vanilat
    50 gr
  • 3extract de lamaie
    1 lingura
extra
  • 500 gr zmeura
  • 1zmeura
    500 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Spatula, silicon, 28,5 cm - Westmark
35 leiÎn stoc
Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Set 10 linguri de masurare - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Oanah
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 24, 04:14
Desertul meu preferat!
Nimic nu este mai bun decat o bezea!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.