Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui cu sos Gochujang, la friteuza cu aer cald

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2401 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pui cu sos Gochujang, la friteuza cu aer cald
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui cu sos Gochujang, la friteuza cu aer cald

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2401 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Pulpe de pui in stil corean, marinate cu un sos din pasta Gochujang, zahar brun, sos, de soia, otet de orez, ulei de susan, usturoi si ghimbir, gatite la friteuza cu aer cald. Carnea frageda, suculenta si aromata, crusta caramelizata si usor lipicioasa fac acest preparat extrem de delicios.

Pui cu sos Gochujang, la friteuza cu aer cald

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pulpe de pui in stil corean, marinate cu un sos din pasta Gochujang, zahar brun, sos, de soia, otet de orez, ulei de susan, usturoi si ghimbir, gatite la friteuza cu aer cald. Carnea frageda, suculenta si aromata, crusta caramelizata si usor lipicioasa fac acest preparat extrem de delicios.

Ingrediente

Portii:
  • dupa gust frunze de ceapa verde
  • dupa gust susan alb
  • 650 gr pulpe de pui superioare
  • 0.5 lingura ulei de susan
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura otet de orez
  • 35 gr gochujang
  • 0.5 lingurita sare
  • 2 linguri zahar brun
  • 2 catei usturoi
  • 10 gr ghimbir
  • 1frunze de ceapa verde
    dupa gust
  • 2susan alb
    dupa gust
  • 3pulpe de pui superioare
    650 gr
  • 4ulei de susan
    0.5 lingura
  • 5sos de soia
    2 linguri
  • 6otet de orez
    1 lingura
  • 7gochujang
    35 gr
  • 8sare
    0.5 lingurita
  • 9zahar brun
    2 linguri
  • 10usturoi
    2 catei
  • 11ghimbir
    10 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Westmark
39 leiÎn stoc
Pensula patiserie, 19 cm - Kitchen Craft
17 leiÎn stoc
Friteuza cu aer cald, 3,2 L, 1400 W - Zokura
445 leiÎn stoc
Friteuza cu aer cald, 5,2 L, 1800 W - Zokura
525 leiÎn stoc
Friteuza cu aer cald, 6,3L, 1350W - Zokura
475 leiÎn stoc
Bol pentru sos, portelan, 6cm, Alb - LAVA
19 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.