Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cheesecake cu mascarpone, frisca si capsune

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Cooking Art

901 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cheesecake cu mascarpone, frisca si capsune
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cheesecake cu mascarpone, frisca si capsune

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Cooking Art

901 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

2 ore

Preparare

4 ore

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Tort cheesecake cu blat de biscuiti digestivi, crema de mascarpone si frisca, capsune proaspete si jeleu de capsune. Un tort simplu de facut, cu un aspect superb, textura fina si gust delicios.

Tort cheesecake cu mascarpone, frisca si capsune

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

2 ore

Preparare

4 ore

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tort cheesecake cu blat de biscuiti digestivi, crema de mascarpone si frisca, capsune proaspete si jeleu de capsune. Un tort simplu de facut, cu un aspect superb, textura fina si gust delicios.

Ingrediente

Portii:
blat
  • 400 gr biscuiti digestivi
  • 150 gr unt
  • 1biscuiti digestivi
    400 gr
  • 2unt
    150 gr
crema
  • 20 gr gelatina
  • 70 ml apa
  • 100 ml lapte
  • 600 gr branza Mascarpone
  • 150 gr zahar pudra vanilat
  • 4 ml esenta de vanilie
  • 400 gr smantana pentru frisca
  • 1gelatina
    20 gr
  • 2apa
    70 ml
  • 3lapte
    100 ml
  • 4branza Mascarpone
    600 gr
  • 5zahar pudra vanilat
    150 gr
  • 6esenta de vanilie
    4 ml
  • 7smantana pentru frisca
    400 gr
jeleu
  • 300 gr capsuni congelate
  • 30 gr zahar
  • 10 gr gelatina
  • 50 ml apa
  • 1capsuni congelate
    300 gr
  • 2zahar
    30 gr
  • 3gelatina
    10 gr
  • 4apa
    50 ml
extra
  • 500 gr capsuni
  • 1capsuni
    500 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Spatula silicon, 28,5 cm - Westmark
44 leiÎn stoc
Blender vertical, Empire Red - KitchenAid
995 leiÎn stoc
Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc
Cratita pentru zahar, cupru, 20cm/3,4L - de Buyer
1290 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Angy
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 25, 06:50
Arată super!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.