Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piept de porc gatit in stil chinezesc

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2386 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Piept de porc gatit in stil chinezesc
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piept de porc gatit in stil chinezesc

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2386 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

2 ore 5 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Hong shao rou este un preparat clasic din bucataria chinezeasca, cu bucati fragede de piept de porc invelite intr-un sos aromat din zahar caramelizat.

Piept de porc gatit in stil chinezesc

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

2 ore 5 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Hong shao rou este un preparat clasic din bucataria chinezeasca, cu bucati fragede de piept de porc invelite intr-un sos aromat din zahar caramelizat.

Ingrediente

Portii:
Carne Prefiarta
  • 1 kg piept de porc
  • 20 gr ghimbir
  • 3 buc ceapa verde
  • 1.5 l apa
  • 1piept de porc
    1 kg
  • 2ghimbir
    20 gr
  • 3ceapa verde
    3 buc
  • 4apa
    1.5 l
Preparat Final
  • 60 gr zahar de palmier
  • 30 ml sos de soia
  • 30 ml sos de soia dark
  • 60 ml vin de orez
  • 10 gr anason stelat
  • 1 buc baton de scortisoara
  • 30 gr ghimbir
  • 1.5 l apa
  • dupa gust frunze de ceapa verde
  • 1zahar de palmier
    60 gr
  • 2sos de soia
    30 ml
  • 3sos de soia dark
    30 ml
  • 4vin de orez
    60 ml
  • 5anason stelat
    10 gr
  • 6baton de scortisoara
    1 buc
  • 7ghimbir
    30 gr
  • 8apa
    1.5 l
  • 9frunze de ceapa verde
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Chutoh, 16 cm, 7000D - Miyabi
990 leiÎn stoc
Set 10 linguri de masurare - Kitchen Craft
35 leiÎn stoc
Set betisoare chinezesti, 10 piese - Zwilling
234 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.