Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu mousse de ciocolata si gem de fructe de padure

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

988 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cu mousse de ciocolata si gem de fructe de padure
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu mousse de ciocolata si gem de fructe de padure

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

988 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

3 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Tort cu blat de cacao, mousse de ciocolata amaruie si alba si gem de fructe de padure. O combinatie ideala, de gusturi.

Tort cu mousse de ciocolata si gem de fructe de padure

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

3 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi , Party
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tort cu blat de cacao, mousse de ciocolata amaruie si alba si gem de fructe de padure. O combinatie ideala, de gusturi.

Ingrediente

Portii:
blat
  • 8 buc oua
  • praf de sare
  • 7 linguri apa
  • 15 linguri zahar
  • 11 linguri faina
  • 4 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1oua
    8 buc
  • 2sare
    praf de
  • 3apa
    7 linguri
  • 4zahar
    15 linguri
  • 5faina
    11 linguri
  • 6cacao
    4 linguri
  • 7praf de copt
    1 lingurita
sirop
  • 200 gr zahar
  • 200 gr apa
  • 2 ml esenta de vanilie
  • 1zahar
    200 gr
  • 2apa
    200 gr
  • 3esenta de vanilie
    2 ml
mousse amaruie
  • 200 gr smantana pentru frisca
  • 180 gr ciocolata amaruie
  • 20 gr unt
  • 1smantana pentru frisca
    200 gr
  • 2ciocolata amaruie
    180 gr
  • 3unt
    20 gr
mousse alba
  • 200 gr smantana pentru frisca
  • 200 gr ciocolata alba
  • 20 gr unt
  • 1smantana pentru frisca
    200 gr
  • 2ciocolata alba
    200 gr
  • 3unt
    20 gr
gem
  • 120 gr afine
  • 120 gr capsuni
  • 120 gr zmeura
  • 3 linguri zahar
  • 10 gr gelatina
  • 50 ml apa
  • 1afine
    120 gr
  • 2capsuni
    120 gr
  • 3zmeura
    120 gr
  • 4zahar
    3 linguri
  • 5gelatina
    10 gr
  • 6apa
    50 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Paleta tort, 25 cm, inox - Kitchen Craft
110 leiÎn stoc
Recipient depozitare 500 g - Westmark
85 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.