Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Schiaffoni cu ricotta, parmezan si spanac in sos de rosii

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

998 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Schiaffoni cu ricotta, parmezan si spanac in sos de rosii
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Schiaffoni cu ricotta, parmezan si spanac in sos de rosii

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

998 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Paste schiaffoni umplute cu mix de ricotta, parmezan si spanac si coapte in sos de rosii cu busuioc. O bunatate!

Schiaffoni cu ricotta, parmezan si spanac in sos de rosii

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Paste schiaffoni umplute cu mix de ricotta, parmezan si spanac si coapte in sos de rosii cu busuioc. O bunatate!

Ingrediente

Portii:
umplutura
  • 350 gr spanac congelat
  • 1 lingura ulei de masline
  • dupa gust sare
  • 1 catel usturoi
  • praf de nucsoara macinata
  • 350 gr branza Ricotta
  • 50 gr parmezan
  • 1 buc oua
  • dupa gust piper
  • 1spanac congelat
    350 gr
  • 2ulei de masline
    1 lingura
  • 3sare
    dupa gust
  • 4usturoi
    1 catel
  • 5nucsoara macinata
    praf de
  • 6branza Ricotta
    350 gr
  • 7parmezan
    50 gr
  • 8oua
    1 buc
  • 9piper
    dupa gust
sos
  • 400 gr sos de rosii
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 catel usturoi
  • 1sos de rosii
    400 gr
  • 2busuioc uscat
    1 lingurita
  • 3oregano uscat
    1 lingurita
  • 4usturoi
    1 catel
paste
  • 300 gr paste
  • 1.5 l apa
  • praf de sare
  • dupa gust frunze de busuioc
  • dupa gust parmezan
  • 1paste
    300 gr
  • 2apa
    1.5 l
  • 3sare
    praf de
  • 4frunze de busuioc
    dupa gust
  • 5parmezan
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Punga pentru decorare 35 cm - Westmark
40 leiÎn stoc
Punga pentru decorare 40 cm - Westmark
50 leiÎn stoc
Punga pentru ornat - Kitchen Craft
138 leiÎn stoc
Punga pentru ornat, 45 cm - de Buyer
39 leiÎn stoc
Punga pentru ornat, 40 cm - de Buyer
36 leiÎn stoc
Sort de bucatarie "Denim", Albastru - Tiseco
255 leiÎn stoc
Sort de bucatarie, Dark Blue - Tiseco
120 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.