Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Parfait de ciocolata si zmeura

(0)
chef profile img

KitchenShop

250 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Parfait de ciocolata si zmeura
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Parfait de ciocolata si zmeura

(0)
chef profile img

KitchenShop

250 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Timp pregatire

10 minute

Timp preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Aparut in Franta in secolul al XIX-lea, acest delicios desert rece cunoaste o multime de versiuni in toata lumea, care mai de care mai interesante, mai complicate si mai rafinate. Ingredientele de baza - siropul de zahar, ouale si smantana se pastreaza si in reteta pe care ti-o propunem, iar la final vei obtine un parfait perfect, cu un gust echilibrat: dulce-amarui-acrisor.

Parfait de ciocolata si zmeura

( 0 )
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

10 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

KitchenShop
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Aparut in Franta in secolul al XIX-lea, acest delicios desert rece cunoaste o multime de versiuni in toata lumea, care mai de care mai interesante, mai complicate si mai rafinate. Ingredientele de baza - siropul de zahar, ouale si smantana se pastreaza si in reteta pe care ti-o propunem, iar la final vei obtine un parfait perfect, cu un gust echilibrat: dulce-amarui-acrisor.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 150 gr zahar pudra
  • 160 ml apa
  • 125 gr ciocolata neagra
  • 4 buc galbenus de ou
  • 300 ml smantana
  • 1 lingura brandy
  • 40 gr fulgi de migdale
  • 2 linguri pudra de cacao
  • 150 gr zmeura
  • 1zahar pudra
    150 gr
  • 2apa
    160 ml
  • 3ciocolata neagra
    125 gr
  • 4galbenus de ou
    4 buc
  • 5smantana
    300 ml
  • 6brandy
    1 lingura
  • 7fulgi de migdale
    40 gr
  • 8pudra de cacao
    2 linguri
  • 9zmeura
    150 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

produse recomandate

Separator galbenus - Kitchen Craft
19 leiÎn stoc
Sifon frisca din inox 1l - Mosa
566 leiÎn stoc
Farfurie desert 21 cm, Clay - Emile Henry
47 leiÎn stoc
Separator galbenus oua - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Aparat pentru cupe gofre, 550 W - Unold
268 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
0 recenzii
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!