Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Boeuf Bourguignon traditional

(0)
chef profile img

KitchenShop

250 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Boeuf Bourguignon traditional
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Boeuf Bourguignon traditional

(0)
chef profile img

KitchenShop

250 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Timp pregatire

12 ore 30 minute

Timp preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Originara din zona Burgundy a Frantei, aceasta celebra reteta cunoaste diverse variante, in functie de fiecare bucatarie, dar cateva elemente ii raman neschimbate: carnea de vita, vinul si gatitul lent, temeinic, la foc mic.

Boeuf Bourguignon traditional

KitchenShop
( 0 )

Timp pregatire

12 ore 30 minute

Timp preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare
Originara din zona Burgundy a Frantei, aceasta celebra reteta cunoaste diverse variante, in functie de fiecare bucatarie, dar cateva elemente ii raman neschimbate: carnea de vita, vinul si gatitul lent, temeinic, la foc mic.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 2 kg carne de vita
  • 2 buc ceapa
  • 8 buc morcovi
  • 2 catei usturoi
  • 1 frunza foi de dafin
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 200 gr ciuperci
  • 750 ml vin rosu de Burgundia
  • 1carne de vita
    2 kg
  • 2ceapa
    2 buc
  • 3morcovi
    8 buc
  • 4usturoi
    2 catei
  • 5foi de dafin
    1 frunza
  • 6ulei
    3 linguri
  • 7faina
    2 linguri
  • 8sare
    dupa gust
  • 9piper
    dupa gust
  • 10ciuperci
    200 gr
  • 11vin rosu de Burgundia
    750 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Nota

produse recomandate

Lingura 27 cm, silicon, roz - Kitchen Craft
43 leiÎn stoc
Farfurie 28 cm, Charcoal - Emile Henry
59 leiÎn stoc
Set tacamuri 24 piese CULT POLIERT - BSF
320 leiÎn stoc
Vas cu capac din fonta, 20 cm - Staub
580 leiÎn stoc
Bol sticla, 2 L - Glasslock
85 leiÎn stoc
Bol salata 15 cm/0,5 l, Clay - Emile Henry
35 leiÎn stoc
Set 2 rasnite 10 cm -  Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Tigaie 28 cm "RIALTO" - Ballarini
170 leiÎn stoc
Tigaie adanca, 32 cm "RIALTO" - Ballarini
190 leiÎn stoc
Platou servire bambus, 22 cm - Kesper
19 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
0 recenzii
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!