Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de vacuta dreasa cu ou

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Sim0na

385 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Ciorba de vacuta dreasa cu ou
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de vacuta dreasa cu ou

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Sim0na

385 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

20 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Ciorba de vacuta dreasa cu ou

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Sim0na
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Ingrediente

Portii:
  • dupa gust bors
  • 1 buc ceapa
  • dupa gust leustean
  • 1 buc oua
  • dupa gust patrunjel
  • 250 gr pulpa de vitel
  • dupa gust sare
  • dupa gust suc de rosii
  • 25 buc ardei gras
  • 5 buc ardei gras verde
  • 1 buc morcovi
  • 5 buc telina
  • 1 buc pastarnac
  • dupa gust Delikat
  • 1bors
    dupa gust
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3leustean
    dupa gust
  • 4oua
    1 buc
  • 5patrunjel
    dupa gust
  • 6pulpa de vitel
    250 gr
  • 7sare
    dupa gust
  • 8suc de rosii
    dupa gust
  • 9ardei gras
    25 buc
  • 10ardei gras verde
    5 buc
  • 11morcovi
    1 buc
  • 12telina
    5 buc
  • 13pastarnac
    1 buc
  • 14Delikat
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Nu exista produse

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.