Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pierogi

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

FromFridgePlate

22 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Pierogi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pierogi

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

FromFridgePlate

22 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

1 ora 30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Inca nu am reusit sa vizitez minunata Polonie, insa am avut noroc de prieteni care mi-au adus ca suvenir “pierogi” proaspeti. Cum sunt mare fan aluaturi, mi-a placut textura lor, usor umeda si faptul ca pot fi umpluti cu ce iti place. Asa am ajuns si astazi sa calatorim gastronomic prin Polonia cu acesti pierogi, umpluti cu 3 filling-uri diferite, fiindca aveam tot felul de #leftovers de legume prin frigider si a fost o ocazie numai buna ca sa le folosesc. Ce e drept, a durat mai mult decat am prevazut, caci este multa manopera in a face, umple, fierbe si praji acesti coltunasi, dar au iesit foarte buni. Probabil ii voi mai face candva, intr-o zi de weekend.

Pierogi

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

1 ora 30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Inca nu am reusit sa vizitez minunata Polonie, insa am avut noroc de prieteni care mi-au adus ca suvenir “pierogi” proaspeti. Cum sunt mare fan aluaturi, mi-a placut textura lor, usor umeda si faptul ca pot fi umpluti cu ce iti place. Asa am ajuns si astazi sa calatorim gastronomic prin Polonia cu acesti pierogi, umpluti cu 3 filling-uri diferite, fiindca aveam tot felul de #leftovers de legume prin frigider si a fost o ocazie numai buna ca sa le folosesc. Ce e drept, a durat mai mult decat am prevazut, caci este multa manopera in a face, umple, fierbe si praji acesti coltunasi, dar au iesit foarte buni. Probabil ii voi mai face candva, intr-o zi de weekend.

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 300 gr faina integrala
  • 1 lingurita praf de copt
  • 150 ml apa
  • 2 buc oua
  • 1 lingurita sare
  • 1faina integrala
    300 gr
  • 2praf de copt
    1 lingurita
  • 3apa
    150 ml
  • 4oua
    2 buc
  • 5sare
    1 lingurita
Umplutura ciuperci
  • 100 gr ciuperci Pleurotus
  • 5 buc rosii Cherry
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust oregano
  • 1ciuperci Pleurotus
    100 gr
  • 2rosii Cherry
    5 buc
  • 3ceapa verde
    1 legatura
  • 4sare
    1 dupa gust
  • 5piper
    dupa gust
  • 6oregano
    dupa gust
Umplutura cartofi
  • 2 buc cartofi
  • 1 buc ceapa
  • 1 legatura marar
  • 1 dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust cimbru
  • 1cartofi
    2 buc
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3marar
    1 legatura
  • 4sare
    1 dupa gust
  • 5piper
    dupa gust
  • 6cimbru
    dupa gust
Umplutura branza
  • 125 gr iaurt grecesc
  • 150 gr branza Mozzarella
  • 5 frunze busuioc
  • 1iaurt grecesc
    125 gr
  • 2branza Mozzarella
    150 gr
  • 3busuioc
    5 frunze
Topping
  • 1 buc ceapa
  • 2 linguri dulceata de ardei iute
  • 1 buc telina apio
  • 1ceapa
    1 buc
  • 2dulceata de ardei iute
    2 linguri
  • 3telina apio
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Elena
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 12:41
arata foarte bine
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.