Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Aripi de curcan la cuptor cu sos de rosii si usturoi

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Emilia gateste

1022 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Aripi de curcan la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Aripi de curcan la cuptor cu sos de rosii si usturoi

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Emilia gateste

1022 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

15 minute

Preparare

3 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

O mancare pentru gurmanzi si pofticiosi, partea mai mare de la aripile de curcan, pline de carne delicioasa, preparate incet la cuptor. Un gust fantastic, un miros divin, alaturi de o portie de mamaliga sau un piure de cartofi multumeste si cel mai mare gurmand. Eu le-am preparat incet, la foc mic, la cuptor, pentru aproximativ 2 ore si jumatate. Puteti folosi si pulpa de curcan, piept sau alta parte a curcanului.

Aripi de curcan la cuptor cu sos de rosii si usturoi

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

15 minute

Preparare

3 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Romaneasca
Emilia gateste
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

O mancare pentru gurmanzi si pofticiosi, partea mai mare de la aripile de curcan, pline de carne delicioasa, preparate incet la cuptor. Un gust fantastic, un miros divin, alaturi de o portie de mamaliga sau un piure de cartofi multumeste si cel mai mare gurmand. Eu le-am preparat incet, la foc mic, la cuptor, pentru aproximativ 2 ore si jumatate. Puteti folosi si pulpa de curcan, piept sau alta parte a curcanului.

Ingrediente

Portii:
  • 2 kg aripi de curcan
  • 4 linguri ulei
  • 4 lingurite sare
  • dupa gust piper
  • 2 linguri cimbru
  • dupa gust boia dulce
  • 1 catel usturoi
  • 400 ml suc de rosii
  • 1 cana apa
  • 1aripi de curcan
    2 kg
  • 2ulei
    4 linguri
  • 3sare
    4 lingurite
  • 4piper
    dupa gust
  • 5cimbru
    2 linguri
  • 6boia dulce
    dupa gust
  • 7usturoi
    1 catel
  • 8suc de rosii
    400 ml
  • 9apa
    1 cana

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Dantes
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 20, 10:34
Gustoase!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.