Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tochitura moldoveneasca

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

RalucaM

542 retete postate

gatesc.co
Chef
Tochitura moldoveneasca
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tochitura moldoveneasca

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

RalucaM

542 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cine nu adora tochitura? Imaginati-va cat este de greu pentru cineva care incearca sa devina vegan, sa gateasca pentru familie...tochitura. Mai sa lesin langa cratita. Hai sa nu va mint, a trebuit sa gust, pentru ca nu gatesc tochitura in fiecare zi si trebuia sa ma asigur ca e gustoasa. Asa ca am mancat vreo doua pere si imi imaginam ca mananc niste fleica de porc. :)) Grea e viata de gospodina-vegana wanna be.:)))

Tochitura moldoveneasca

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Romaneasca
RalucaM
Chef
gatesc.co

Prezentare

Cine nu adora tochitura? Imaginati-va cat este de greu pentru cineva care incearca sa devina vegan, sa gateasca pentru familie...tochitura. Mai sa lesin langa cratita. Hai sa nu va mint, a trebuit sa gust, pentru ca nu gatesc tochitura in fiecare zi si trebuia sa ma asigur ca e gustoasa. Asa ca am mancat vreo doua pere si imi imaginam ca mananc niste fleica de porc. :)) Grea e viata de gospodina-vegana wanna be.:)))

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr fleica de porc
  • 500 gr pulpa de porc
  • 1 buc carnati afumati
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 lingura bulion
  • 6 catei usturoi
  • 100 ml vin rosu
  • 500 ml apa
  • 1 lingurita cimbru
  • praf de piper
  • 1 frunza foi de dafin
  • 2 linguri ulei
  • 400 gr mamaliga
  • 200 gr telemea de oaie
  • 1 lingurita fulgi de ardei iute
  • 1fleica de porc
    500 gr
  • 2pulpa de porc
    500 gr
  • 3carnati afumati
    1 buc
  • 4suc de rosii
    100 ml
  • 5bulion
    1 lingura
  • 6usturoi
    6 catei
  • 7vin rosu
    100 ml
  • 8apa
    500 ml
  • 9cimbru
    1 lingurita
  • 10piper
    praf de
  • 11foi de dafin
    1 frunza
  • 12ulei
    2 linguri
  • 13mamaliga
    400 gr
  • 14telemea de oaie
    200 gr
  • 15fulgi de ardei iute
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/f19a68ef-0531-4e6b-9c5c-ff8a2cb673c2.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Alexandra
Chef gatesc.co

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Alexandra
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iun. 23, 09:02
Delicios.  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
MARIA ANA
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 20, 04:26
🤗
1
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.