Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de perisoare din carne de vitel

(2)
chef profile img

MBinder

62 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Ciorba de perisoare din carne de vitel
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de perisoare din carne de vitel

(2)
chef profile img

MBinder

62 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Timp pregatire

30 minute

Timp preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Ciorba de perisoare face parte din retetele clasice ale bucatariei romanesti, fiecare gospodina avand trucurile ei pentru a face acest preparat mai savuros. In mod traditional, ciorba de perisoare are in componenta putin bors, insa versiunea pe care v-o propun e mai dulceaga, aciditatea si gustul acrisor provenind doar de la bulionul de rosii.

Ciorba de perisoare din carne de vitel

( 2 )
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

MBinder
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Ciorba de perisoare face parte din retetele clasice ale bucatariei romanesti, fiecare gospodina avand trucurile ei pentru a face acest preparat mai savuros. In mod traditional, ciorba de perisoare are in componenta putin bors, insa versiunea pe care v-o propun e mai dulceaga, aciditatea si gustul acrisor provenind doar de la bulionul de rosii.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 2 l supa de vita
  • 2 l apa
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc pastarnac
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 0.5 buc telina
  • 1 buc ardei gras
  • 1.5 buc ceapa
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita piper
  • 300 gr pulpe de vitel
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri orez
  • 5 gr cimbru
  • 5 gr marar
  • 10 gr patrunjel
  • 1 buc oua
  • 100 ml smantana
  • 300 ml bulion
  • 30 ml ulei
  • 1supa de vita
    2 l
  • 2apa
    2 l
  • 3morcovi
    1 buc
  • 4pastarnac
    1 buc
  • 5radacina de patrunjel
    1 buc
  • 6telina
    0.5 buc
  • 7ardei gras
    1 buc
  • 8ceapa
    1.5 buc
  • 9sare
    2 lingurite
  • 10piper
    1 lingurita
  • 11pulpe de vitel
    300 gr
  • 12faina
    1 lingura
  • 13orez
    2 linguri
  • 14cimbru
    5 gr
  • 15marar
    5 gr
  • 16patrunjel
    10 gr
  • 17oua
    1 buc
  • 18smantana
    100 ml
  • 19bulion
    300 ml
  • 20ulei
    30 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

produse recomandate

Masina de tocat carne M 8 - Westmark
195 leiÎn stoc
Masina electrica de tocat carne, 600 W - Unold
440 leiÎn stoc
Tocator bambus, 25 x 18,5 cm - Zwilling
89 leiÎn stoc
Tocator plastic, 24 x 15 cm - Kesper
9 leiÎn stoc
Set cutite 2 piese TWIN Five Star - Zwilling
405,99 leiÎn stoc
Separator galbenus - Kitchen Craft
19 leiÎn stoc
Separator oua - Kitchen Craft
38 leiÎn stoc
Rasnita de condimente - Westmark
40 leiÎn stoc
Masina de tocat carne M 10 - Westmark
250 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
390 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1 - OXO
21 leiÎn stoc
Separator galbenus oua - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Oala inox, 20 cm/5,5 l - Kitchen Craft
265 leiÎn stoc
Oala 26 cm/ 4 l, Charcoal - Emile Henry
339 leiÎn stoc

Recenzii (2)

5.00
2 recenzii
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!
Toate
Utile
Ultimele
Pozitive
Negative
Ancutsa
Ancutsa
 | gatesc.co Legend Chef  |  acum 2 ani

Buna si gustoasa!

1
1 comentarii
Sidy
Sidy
 | gatesc.co Chef  |  acum 2 ani

Senzationala

Ciorba de perisoare este una din preferatele mele. Cate gospodine, atatea retete de ciorba, cred... Reteta se poate adapta in functie de preferinte, adica ciorbita poate fi alba cu smantana sau rosie cu bulion.
0
0 comentarii