Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pulpa de vita gatita incetisor (slow cooked beef)

(1)
chef profile img

Iulia

90 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Pulpa de vita gatita incetisor (slow cooked beef)
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pulpa de vita gatita incetisor (slow cooked beef)

(1)
chef profile img

Iulia

90 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Timp pregatire

30 minute

Timp preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Presupun ca va veti speria initial de numarul ingredientelor. Va rog sa ma credeti, doar numarul lor nu este motiv de ingrijorare! Preparatul este unul simplu totusi, se face aproape singur prin metoda gatirii indelungi in mijlocul mirodeniilor care poate sunt multe, dar nicidecum ingrijoratoare pentru un pasionat de gusturi complexe.

Pulpa de vita gatita incetisor (slow cooked beef)

Iulia
( 1 )

Timp pregatire

30 minute

Timp preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare
Presupun ca va veti speria initial de numarul ingredientelor. Va rog sa ma credeti, doar numarul lor nu este motiv de ingrijorare! Preparatul este unul simplu totusi, se face aproape singur prin metoda gatirii indelungi in mijlocul mirodeniilor care poate sunt multe, dar nicidecum ingrijoratoare pentru un pasionat de gusturi complexe.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 2 kg carne de vita
  • 100 ml ulei
  • 4 buc morcovi
  • 2 buc radacina de patrunjel
  • 1 buc telina
  • 2 buc pastarnac
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc praz
  • 1 buc ardei gras
  • 1 buc ardei gras verde
  • 1 lingura zahar brun
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 200 gr supa de vita
  • 1 cana vin rosu
  • 1 lingurita ienibahar
  • 1 lingurita piper
  • 4 buc cardamon
  • 2 frunze foi de dafin
  • 1 buc baton de scortisoara
  • 4 buc cuisoare
  • 3 felii ghimbir
  • 2 felii coaja de portocala
  • 2 felii coaja de lamaie
  • 4 lingurite sare
  • 1carne de vita
    2 kg
  • 2ulei
    100 ml
  • 3morcovi
    4 buc
  • 4radacina de patrunjel
    2 buc
  • 5telina
    1 buc
  • 6pastarnac
    2 buc
  • 7ceapa
    1 buc
  • 8praz
    1 buc
  • 9ardei gras
    1 buc
  • 10ardei gras verde
    1 buc
  • 11zahar brun
    1 lingura
  • 12pasta de rosii
    3 linguri
  • 13supa de vita
    200 gr
  • 14vin rosu
    1 cana
  • 15ienibahar
    1 lingurita
  • 16piper
    1 lingurita
  • 17cardamon
    4 buc
  • 18foi de dafin
    2 frunze
  • 19baton de scortisoara
    1 buc
  • 20cuisoare
    4 buc
  • 21ghimbir
    3 felii
  • 22coaja de portocala
    2 felii
  • 23coaja de lamaie
    2 felii
  • 24sare
    4 lingurite

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

produse recomandate

Vas cu capac din fonta, 20 cm - Staub
580 leiÎn stoc
Tigaie 36 cm - Montini

Tigaie 36 cm - Montini

355 lei În stoc

355 leiÎn stoc
Decojitor 2 in 1 - Kitchen Craft
38 leiÎn stoc
Tocator bambus, 25 x 18,5 cm - Zwilling
89 leiÎn stoc
Tocator plastic, 29 x 19,5 cm - Kesper
14 leiÎn stoc
Oala 26 cm/ 4 l, Burgundy - Emile Henry
339 leiÎn stoc
Tigaie cu capac 26 cm "Glaze", negru - LAVA
225 leiÎn stoc
Tigaie fonta 26 cm, Graphite Grey - Staub
645 leiÎn stoc
Tigaie fonta 26 x 26 cm cu suport - LAVA
330 leiÎn stoc
Tigaie cu capac 30 cm "Glaze", negru - LAVA
223 leiÎn stoc
Tigaie fonta 16 cm, cu suport lemn - LAVA
190 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
1 recenzie
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!
Toate
Utile
Ultimele
Pozitive
Negative
Georgia
Georgia
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum 2 ani

Mancare ridicata la rangul de arta

Citind retetele tale, am inteles respectul fata de ceea ce punem in farfurie: gust, culoare, arome, rabdare si multa pasiune. Multumesc.
1
1 comentarii