Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Parizer de casa

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Chef George

35 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Parizer de casa
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Parizer de casa

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Chef George

35 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

15 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Sanatos si gustos!

Parizer de casa

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Chef George
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Sanatos si gustos!

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr pulpe de pui dezosate
  • 500 gr piept de pui
  • 100 gr amidon de porumb
  • 100 gr ardei gras
  • 100 gr masline verzi
  • 1.5 lingurite sare
  • 2 lingurite boia
  • 1 lingurita maghiran
  • 2 lingurite usturoi granulat
  • 0.5 lingurita piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 ml apa
  • 1pulpe de pui dezosate
    500 gr
  • 2piept de pui
    500 gr
  • 3amidon de porumb
    100 gr
  • 4ardei gras
    100 gr
  • 5masline verzi
    100 gr
  • 6sare
    1.5 lingurite
  • 7boia
    2 lingurite
  • 8maghiran
    1 lingurita
  • 9usturoi granulat
    2 lingurite
  • 10piper
    0.5 lingurita
  • 11ulei de masline
    3 linguri
  • 12apa
    100 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.