Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piept de gasca cu garnitura de ciuperci

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Emilia fotografiaza

833 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Piept de gasca cu garnitura de ciuperci
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piept de gasca cu garnitura de ciuperci

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Emilia fotografiaza

833 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

10 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Pieptul de gasca este o carne delicioasa! Am ales ca il pun in valoare in acest preparat delicios. Am ales sa pun alaturi ciuperci mici, dovlecel, naut fiert si ardei kapia in otet. A iesit ceva divin!

Piept de gasca cu garnitura de ciuperci

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

10 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Romaneasca
Emilia fotografiaza
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pieptul de gasca este o carne delicioasa! Am ales ca il pun in valoare in acest preparat delicios. Am ales sa pun alaturi ciuperci mici, dovlecel, naut fiert si ardei kapia in otet. A iesit ceva divin!

Ingrediente

Portii:
  • 0.5 buc piept de gasca
  • 250 gr ciuperci Champignon brune
  • 0.5 buc dovlecei
  • 3 linguri naut
  • 5 linguri smantana
  • dupa gust piper
  • dupa gust sare
  • 1 buc ardei kapia copt
  • dupa gust mix de susan
  • dupa gust marar
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1piept de gasca
    0.5 buc
  • 2ciuperci Champignon brune
    250 gr
  • 3dovlecei
    0.5 buc
  • 4naut
    3 linguri
  • 5smantana
    5 linguri
  • 6piper
    dupa gust
  • 7sare
    dupa gust
  • 8ardei kapia copt
    1 buc
  • 9mix de susan
    dupa gust
  • 10marar
    dupa gust
  • 11ulei de masline
    2 lingurite

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Capac sticla, 20cm - AMT Gastroguss
88 leiÎn stoc
Cutit Sujihiki 24 cm 5000MCD - Miyabi
2690 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.