Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de fasole cu ciolan afumat

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ciorba de fasole cu ciolan afumat
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de fasole cu ciolan afumat

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Ciorba de fasole cu ciolan afumat era o mancare de cazarma, reteta originala fiind inventata de bucatarii din armata, soldatii preferand-o si considerand-o cea mai buna mancare de la popota. Pe vremuri, strabunii nostri foloseau pentru prepararea fasolei, putina slanina afumata, sau nu, nicidecum ciolan. De aproximativ 11 ani fasolea cu ciolan afumat a devenit mancare traditionala de 1 decembrie.

Ciorba de fasole cu ciolan afumat

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Ciorba de fasole cu ciolan afumat era o mancare de cazarma, reteta originala fiind inventata de bucatarii din armata, soldatii preferand-o si considerand-o cea mai buna mancare de la popota. Pe vremuri, strabunii nostri foloseau pentru prepararea fasolei, putina slanina afumata, sau nu, nicidecum ciolan. De aproximativ 11 ani fasolea cu ciolan afumat a devenit mancare traditionala de 1 decembrie.

Ingrediente

Portii:
Ingrediente
  • 750 gr ciolan afumat
  • 500 gr fasole boabe
  • 2 buc ceapa
  • 2 buc morcovi
  • 1 buc pastarnac
  • 1 buc ardei gras
  • 2 linguri ulei
  • 2 buc foi de dafin
  • dupa gust cimbru
  • praf de piper
  • dupa gust sare
  • praf de boia
  • praf de boia iute
  • 5 l apa
  • 3 buc rosii
  • 2 buc frunze de telina
  • 1 legatura patrunjel
  • 1ciolan afumat
    750 gr
  • 2fasole boabe
    500 gr
  • 3ceapa
    2 buc
  • 4morcovi
    2 buc
  • 5pastarnac
    1 buc
  • 6ardei gras
    1 buc
  • 7ulei
    2 linguri
  • 8foi de dafin
    2 buc
  • 9cimbru
    dupa gust
  • 10piper
    praf de
  • 11sare
    dupa gust
  • 12boia
    praf de
  • 13boia iute
    praf de
  • 14apa
    5 l
  • 15rosii
    3 buc
  • 16frunze de telina
    2 buc
  • 17patrunjel
    1 legatura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.