Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit âžĪ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate âžĪ

Tocana (topala) bistriteana de pui

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Tocana (topala) bistriteana de pui
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tocana (topala) bistriteana de pui

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Era felul de mancare preferat al sotului meu, de cate ori mergeam la rudele lui din judetul Bistrita-Nasaud, o savura cu mare placere. Aceasta tocana daca este pregatita cu pui de casa si cu smantana de casa este si mai gustoasa.

Tocana (topala) bistriteana de pui

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne , Romaneasca
Sidy
Chef
gatesc.co

Prezentare

Era felul de mancare preferat al sotului meu, de cate ori mergeam la rudele lui din judetul Bistrita-Nasaud, o savura cu mare placere. Aceasta tocana daca este pregatita cu pui de casa si cu smantana de casa este si mai gustoasa.

Ingrediente

Portii:
Tocana
  • 1 buc pui
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 buc hasme
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc ardei gras
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri ulei
  • varf de cutit boia
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 300 ml supa de pui
  • 0.5 legatura patrunjel
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1pui
    1 buc
  • 2ceapa verde
    1 legatura
  • 3hasme
    2 buc
  • 4morcovi
    1 buc
  • 5ardei gras
    1 buc
  • 6smantana pentru gatit
    200 ml
  • 7faina
    2 linguri
  • 8ulei
    4 linguri
  • 9boia
    varf de cutit
  • 10pasta de gogosari
    1 lingura
  • 11supa de pui
    300 ml
  • 12patrunjel
    0.5 legatura
  • 13sare
    dupa gust
  • 14piper macinat
    dupa gust
Mamaliguta
  • 400 gr malai
  • 100 gr gris
  • 2.5 l apa
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura unt
  • 1malai
    400 gr
  • 2gris
    100 gr
  • 3apa
    2.5 l
  • 4sare
    1 lingurita
  • 5unt
    1 lingura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★
0 recenzii
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.