Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Obrajori de vitel cu piure de cartofi cu trufe

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Emilia fotografiaza

847 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Obrajori de vitel cu piure de cartofi cu trufe
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Obrajori de vitel cu piure de cartofi cu trufe

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Emilia fotografiaza

847 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Dupa parerea mea, cea mai frageda carne ever sunt obrajorii de vitel. Sunt o delicatesa, nu se gasesc la orice magazin si nu sunt nici cei mai ieftini. Ceea ce pot sa va spun este ca aceasta carne merita pe deplin toata atentia! Va la surprinde in cel mai bun mod posibil, pur si simplu se topeste in gura! Piureul de cartofi cu trufe vine si el alaturi sa transforme acest preparat in unul desavarsit. Suprinde-ti cei mai pretentiosi invitati cu acest preparat si imi vei multumi!

Obrajori de vitel cu piure de cartofi cu trufe

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne , Romaneasca
Emilia fotografiaza
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Dupa parerea mea, cea mai frageda carne ever sunt obrajorii de vitel. Sunt o delicatesa, nu se gasesc la orice magazin si nu sunt nici cei mai ieftini. Ceea ce pot sa va spun este ca aceasta carne merita pe deplin toata atentia! Va la surprinde in cel mai bun mod posibil, pur si simplu se topeste in gura! Piureul de cartofi cu trufe vine si el alaturi sa transforme acest preparat in unul desavarsit. Suprinde-ti cei mai pretentiosi invitati cu acest preparat si imi vei multumi!

Ingrediente

Portii:
  • 2 buc obrajori de manzat
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust cimbru
  • 1 lingura untura de porc
  • 3 buc ceapa
  • 180 ml vin alb
  • 300 ml nuca de porc
  • 5 catei usturoi
  • 2 gr cartofi
  • 150 ml smantana pentru gatit
  • 50 gr unt
  • 2 lingurite trufe in ulei
  • dupa gust ulei de masline cu aroma de trufe albe
  • 1obrajori de manzat
    2 buc
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper
    dupa gust
  • 4cimbru
    dupa gust
  • 5untura de porc
    1 lingura
  • 6ceapa
    3 buc
  • 7vin alb
    180 ml
  • 8nuca de porc
    300 ml
  • 9usturoi
    5 catei
  • 10cartofi
    2 gr
  • 11smantana pentru gatit
    150 ml
  • 12unt
    50 gr
  • 13trufe in ulei
    2 lingurite
  • 14ulei de masline cu aroma de trufe albe
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.