Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Bors cu carne de miel

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

PanaCris

84 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Bors cu carne de miel
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Bors cu carne de miel

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

PanaCris

84 retete postate

gatesc.co
Master Chef

Pregatire

5 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Am plecat de la http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/11/bors-cu-carne-de-miel.html si am ajuns aici. Spor si pofta buna!

Bors cu carne de miel

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

5 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

PanaCris
Master Chef
gatesc.co

Prezentare

Am plecat de la http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/11/bors-cu-carne-de-miel.html si am ajuns aici. Spor si pofta buna!

Ingrediente

Portii:
pentru ciorba
  • 3 buc morcovi
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 1 buc radacina de pastarnac
  • 50 gr radacina de telina
  • 1 buc ceapa
  • 50 gr gulie
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 2 dupa gust tarhon in otet
  • 1 l bors
  • 800 gr ciuperci Shimeji
  • 8 buc oase de miel
  • [object Object] muschi de miel
  • 300 gr intestine de miel
  • 1 legatura leustean
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura ulei
  • 1morcovi
    3 buc
  • 2radacina de patrunjel
    1 buc
  • 3radacina de pastarnac
    1 buc
  • 4radacina de telina
    50 gr
  • 5ceapa
    1 buc
  • 6gulie
    50 gr
  • 7ceapa verde
    1 legatura
  • 8usturoi verde
    1 legatura
  • 9tarhon in otet
    2 dupa gust
  • 10bors
    1 l
  • 11ciuperci Shimeji
    800 gr
  • 12oase de miel
    8 buc
  • 13muschi de miel
    [object Object]
  • 14intestine de miel
    300 gr
  • 15leustean
    1 legatura
  • 16sare
    1 lingurita
  • 17ulei
    1 lingura
pentru finalizat ciorba
  • 6 buc galbenus de ou
  • 1 lingurita otet alb
  • 400 ml smantana
  • 1galbenus de ou
    6 buc
  • 2otet alb
    1 lingurita
  • 3smantana
    400 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Strecuratoare inox, 20 cm - Westmark
90 leiÎn stoc
Polonic inox, 28 cm - de Buyer
38 leiÎn stoc
Polonic inox, 43 cm - de Buyer
168 leiÎn stoc
Polonic inox, 32 cm - de Buyer
64 leiÎn stoc
Polonic inox, 35 cm - de Buyer
78 leiÎn stoc
Lingura supa, inox "Windsor" - Grunwerg
12 leiÎn stoc
Set 2 linguri inox - Kitchen Craft
28 leiÎn stoc
Set tacamuri 75 piese "Ritz", inox - Pintinox
1690 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.