Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Medalioane de merluciu, marinate si prajite in crusta de malai si faina

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

907 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Medalioane de merluciu, marinate si prajite in crusta de malai si faina
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Medalioane de merluciu, marinate si prajite in crusta de malai si faina

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

907 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

2 ore

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Medalioane de merluciu marinat in lamaie si ulei de masline si prajit in crusta de faina si malai. Servit alaturi de mujdei cu lamaie si patrunjel si mamaliga cremoasa cu unt. Un preparat ieftin si delicios.

Medalioane de merluciu, marinate si prajite in crusta de malai si faina

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

2 ore

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Medalioane de merluciu marinat in lamaie si ulei de masline si prajit in crusta de faina si malai. Servit alaturi de mujdei cu lamaie si patrunjel si mamaliga cremoasa cu unt. Un preparat ieftin si delicios.

Ingrediente

Portii:
peste
  • 2 buc peste merluciu
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1 buc lamai
  • 500 ml ulei
  • 100 gr malai
  • 100 gr faina
  • 50 ml ulei de masline
  • 1peste merluciu
    2 buc
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper
    dupa gust
  • 4lamai
    1 buc
  • 5ulei
    500 ml
  • 6malai
    100 gr
  • 7faina
    100 gr
  • 8ulei de masline
    50 ml
mujdei
  • 10 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • 75 ml ulei de masline
  • 1 buc lamai
  • 75 ml apa
  • 3 crengute de patrunjel
  • 1usturoi
    10 catei
  • 2sare
    dupa gust
  • 3ulei de masline
    75 ml
  • 4lamai
    1 buc
  • 5apa
    75 ml
  • 6patrunjel
    3 crengute de
mamaliga
  • 250 gr malai
  • 1 l apa
  • 1 lingurita sare
  • 50 gr unt
  • 1malai
    250 gr
  • 2apa
    1 l
  • 3sare
    1 lingurita
  • 4unt
    50 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Mojar cu pistil, marmura, 10 cm - Westmark
152 leiÎn stoc
Tigaie paella, fonta, 34cm, Cherry - Staub
990 leiÎn stoc
Cleste inox, 23 cm - OXO
64 leiÎn stoc
Cleste inox, 26cm, "ZWILLING Pro" - Zwilling
115 leiÎn stoc
Cleste pentru gratar, inox, 40 cm - Zokura
29 leiÎn stoc
Cleste pentru gratar, inox, 35 cm - Zokura
25 leiÎn stoc
Cleste silicon, 31 cm - Staub
72 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.