Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Bulgogi de vita

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2178 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Bulgogi de vita
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Bulgogi de vita

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2178 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Bulgogi, un preparat coreean, din carne marinata, taiata in felii subtiri, gatita la foc mare. Marinada compusa din usturoi, ceapa, ghimbir si para, razuite fin, sosul de soia si gochugaru, dau gustul specific. Para, considerata " ingredientul secret", pe langa gustul aromat si dulceag, ajuta la fragezirea carnii datorita enzimelor. Rezulatul este o carne frageda, caramelizata si aromata. Se serveste alaturi de o garnitura de orez aburit sau salata in stil asiatic.

Bulgogi de vita

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Bulgogi, un preparat coreean, din carne marinata, taiata in felii subtiri, gatita la foc mare. Marinada compusa din usturoi, ceapa, ghimbir si para, razuite fin, sosul de soia si gochugaru, dau gustul specific. Para, considerata " ingredientul secret", pe langa gustul aromat si dulceag, ajuta la fragezirea carnii datorita enzimelor. Rezulatul este o carne frageda, caramelizata si aromata. Se serveste alaturi de o garnitura de orez aburit sau salata in stil asiatic.

Ingrediente

Portii:
Bulgogi
  • 700 gr carne de vita
  • 4 catei usturoi
  • 0.5 buc ceapa
  • 30 gr ghimbir
  • 1 buc pere
  • 60 ml sos de soia
  • 15 gr zahar brun
  • 1 lingura gochugaru
  • dupa gust sare
  • 1 lingura ulei
  • 1carne de vita
    700 gr
  • 2usturoi
    4 catei
  • 3ceapa
    0.5 buc
  • 4ghimbir
    30 gr
  • 5pere
    1 buc
  • 6sos de soia
    60 ml
  • 7zahar brun
    15 gr
  • 8gochugaru
    1 lingura
  • 9sare
    dupa gust
  • 10ulei
    1 lingura
Servire
  • dupa gust frunze de ceapa verde
  • dupa gust gochugaru
  • 1frunze de ceapa verde
    dupa gust
  • 2gochugaru
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.