Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui cu sos Gochujang

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2401 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pui cu sos Gochujang
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui cu sos Gochujang

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2401 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Combinatia perfecta dintre pulpe fragede de pui si ciuperci zemoase, scufundate intr-un sos catifelat, cu o aroma usor picanta din ghimbir, gochujang, smantana si parmezan. Arome calde, texturi dense, gusturi care se contopesc in cel mai bun mod posibil. Un singur lucru e garantat, cine il gusta o data, sigur va mai dori inca o portie.

Pui cu sos Gochujang

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Combinatia perfecta dintre pulpe fragede de pui si ciuperci zemoase, scufundate intr-un sos catifelat, cu o aroma usor picanta din ghimbir, gochujang, smantana si parmezan. Arome calde, texturi dense, gusturi care se contopesc in cel mai bun mod posibil. Un singur lucru e garantat, cine il gusta o data, sigur va mai dori inca o portie.

Ingrediente

Portii:
  • 600 gr pulpe de pui dezosate
  • 0.5 lingura ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1 buc ceapa
  • 15 gr ghimbir
  • 1 buc ardei gras
  • 100 gr ciuperci Shiitake
  • 500 gr ciuperci Champignon
  • 35 gr unt
  • 5 catei usturoi
  • 60 ml Jinro
  • 200 ml supa de pui
  • 25 gr gochujang
  • 180 ml smantana pentru gatit
  • 65 gr parmezan
  • 1 lingurita gochugaru
  • dupa gust frunze de ceapa verde
  • 1pulpe de pui dezosate
    600 gr
  • 2ulei
    0.5 lingura
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper macinat
    dupa gust
  • 5ceapa
    1 buc
  • 6ghimbir
    15 gr
  • 7ardei gras
    1 buc
  • 8ciuperci Shiitake
    100 gr
  • 9ciuperci Champignon
    500 gr
  • 10unt
    35 gr
  • 11usturoi
    5 catei
  • 12Jinro
    60 ml
  • 13supa de pui
    200 ml
  • 14gochujang
    25 gr
  • 15smantana pentru gatit
    180 ml
  • 16parmezan
    65 gr
  • 17gochugaru
    1 lingurita
  • 18frunze de ceapa verde
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.