Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Porumbei cu arpagic caramelizat

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

anisoara

467 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Porumbei cu arpagic caramelizat
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Porumbei cu arpagic caramelizat

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

anisoara

467 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

51 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Un deliciu pentru un pranz copios!

Porumbei cu arpagic caramelizat

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

51 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Romaneasca
anisoara
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Un deliciu pentru un pranz copios!

Ingrediente

Portii:
  • 2 buc porumbel
  • 2 frunze foi de dafin
  • 2 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • praf de piper
  • 1 buc morcovi
  • 250 gr arpagic murat
  • 100 ml vin rosu
  • 1 lingura zahar
  • 50 ml ulei
  • 1porumbel
    2 buc
  • 2foi de dafin
    2 frunze
  • 3usturoi
    2 catei
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper
    praf de
  • 6morcovi
    1 buc
  • 7arpagic murat
    250 gr
  • 8vin rosu
    100 ml
  • 9zahar
    1 lingura
  • 10ulei
    50 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.