Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de perisoare

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Bubu Cuisine

291 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Ciorba de perisoare
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de perisoare

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Bubu Cuisine

291 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Intotdeauna mi-a placut ciorba de perisoare si am savurat-o ori de cate ori am avut ocazia. Pana cand a trebuit sa incep si eu sa fac ciorba de perisoare. E drept ca e cam migaloasa si trebuie sa potrivesti toate ingredientele pentru ca perisoarele sa nu fie nici prea mici, nici prea mari, nici prea sfaramicioase, nici prea tari. Si cum nimeni nu se naste invatat, a trebuit sa caut cele mai bune retete pentru ciorba de perisoare. Am aici secretele pentru cea mai delicioasa ciorba de perisoare.

Ciorba de perisoare

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Bubu Cuisine
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Intotdeauna mi-a placut ciorba de perisoare si am savurat-o ori de cate ori am avut ocazia. Pana cand a trebuit sa incep si eu sa fac ciorba de perisoare. E drept ca e cam migaloasa si trebuie sa potrivesti toate ingredientele pentru ca perisoarele sa nu fie nici prea mici, nici prea mari, nici prea sfaramicioase, nici prea tari. Si cum nimeni nu se naste invatat, a trebuit sa caut cele mai bune retete pentru ciorba de perisoare. Am aici secretele pentru cea mai delicioasa ciorba de perisoare.

Ingrediente

Portii:
  • 4 l apa
  • 2 linguri otet
  • 2 lingurite condimente
  • 500 ml bulion
  • 3 buc cartofi
  • 1 buc ceapa
  • 2 buc dovlecei
  • 3 lingurite paprika
  • 1 legatura patrunjel
  • 200 gr pesmet
  • dupa gust piper
  • dupa gust sare
  • 2 buc oua
  • 1 buc ardei kapia
  • 1 buc radacina de telina
  • 3 buc radacina de patrunjel
  • 3 buc morcovi
  • 500 gr carne tocata
  • 1apa
    4 l
  • 2otet
    2 linguri
  • 3condimente
    2 lingurite
  • 4bulion
    500 ml
  • 5cartofi
    3 buc
  • 6ceapa
    1 buc
  • 7dovlecei
    2 buc
  • 8paprika
    3 lingurite
  • 9patrunjel
    1 legatura
  • 10pesmet
    200 gr
  • 11piper
    dupa gust
  • 12sare
    dupa gust
  • 13oua
    2 buc
  • 14ardei kapia
    1 buc
  • 15radacina de telina
    1 buc
  • 16radacina de patrunjel
    3 buc
  • 17morcovi
    3 buc
  • 18carne tocata
    500 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.